,,Eu i-am închis ochii”. Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei. Vedeta suferă și în momentul actual, la doi ani după moartea lui


Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate că are foarte mulți fani, care o susțin și îi sunt alături la fiecare decizie, mulți dintre ei nu știu cu ce probleme se confruntă și prin câte greutăți a trecut de-a lungul vieții sale, mai ales în copilărie.


In articol:

În cadrul emisiunii ,,În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Rona Hartner a vorbit despre evenimente mai puțin plăcute din viața ei. Iată ce a declarat artista despre moartea tatălui său!

Rona Hartner, în cadrul emisiunii ,,În oglindă”, pe canalul de YouTube TheEclusive - Kanal D

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive!

Rona Hartner, despre despărțirea de tatăl ei

Rona Hartner a suferit foarte mult, în momentul în care a fost nevoie să se despartă de tatăl ei. Părinții ei au divorțat, iar bărbatul a trebuit să se mute singur, într-o garsonieră.

Artista povestește despre momentele din copilăria ei, în care a fost nevoită să participe la multe scandaluri, gândindu-se acum că cel mai probabil părinții ei aveau multe probleme din cauza faptului că nu și-au realizat visurile, din cauza vremurilor de atunci.

Ea a spus că, uneori, când se certau, deveneau agresivi și a trebuit ca tatăl ei să se îndepărteze de ei ca să fie în siguranță.

„Despărțirea de tată a fost cruntă. Deci a fost grav pentru că, la un moment dat, părinții au divorțat și tata a trebuit să fie într-o garsonieră singur. Au divorțat pentru că fiind o familie foarte pasionată și care nu și-a trăit visele, fiind obligați de comuniști să se ocupe de trei copii și și-au părăsit toate visele lor și toată chestia asta a refulat. Noi am trăit într-o ambianță și festivă, dar am trăit și multe scandaluri din suferința aia de a nu reuși.(...) La un moment dat era greu și se mai certau și erau mai agresivi și a trebuit ca tata să se îndepărteze de noi ca să fim în siguranță. Eu cred că ei au fost în depresie toată viața după ce nu au putut să-și realizeze visele din cauza contextului.”, a povestit Rona Hartner, în cadrul emisiunii ,,În oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei

Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rona Hartner, prima apariție după ce a terminat chimioterapia! S-a întors în România! Imagini senzaționale!

Rona Hartner, despre momentul în care și-a pierdut tatăl

Artista a vorbit despre momentul în care tatăl ei s-a stins din viață, iar acea zi a fost una devastatoare pentru ea și nu a uitat-o nici până în momentul prezent.

Bărbatul se afla la un centru paliativ din Capitală, iar artista s-a întors din Franța pentru a-l vedea, împreună cu sora sa, care se întorsese din Canada.

El a așteptat să își vadă ambele fiice, pentru a putut să se stingă din viață liniștit. După ce și-au văzut tatăl, cele două au mers să mănânce și au simțit că ceva rău urmează să se întâmple.

Rona Hartner a spus că ea și sora ei au început să plângă, în timp ce au mers la o terasă, iar în acel moment au simțit că ceva rău se întâmplă și s-au întors la tatăl lor. Artista a declarat că ea i-a închis ochii.

„Am venit din Franța pentru că eu mă ocupam de totul, a așteptat-o pe sora mea să vină din Canada. Era la un centru paliativ din București și a așteptat să vină, a făcut un semn și am luat-o pe sora mea care era obosită, am pus-o în genunchi și am făcut „Rozariul milostivirii” pe care, dacă îl faci, persoana respectivă ajunge direct în rai.(...) Noi am fost la terasă, la masa unde el desenase ultimul său tablou, la masa aia ne-am așezat si soră-mea în loc să comande mici și bere și eu la fel, ne-a bufnit plânsul și în momentul acela am simțit că noi am plecat și am început să plângem amândouă și ne-am întors la el și eu i-am închis ochii”, a mai povestit Rona Hartner.

In urma interviului, mai mulți utilizatori au lăsat mai multe comentarii in care o lăudau pe artista:" Viata bate filmul! Atât de autentica si brutal de sincera! Orice femeie, de orice vârstă se poate regăsi in cuvintele ei....Felicitări din suflet si multa sănătate ii doresc!" a comentat un utilizator pe TheExclusive (Kanal D).

Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei

Rona Hartner, declarații emoționante, despre tatăl ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Rona Hartner, povestea din spatele divorțului de Herve Camilleri: „Am multe să-i mai spun...”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive!

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cum s-a vindecat Rona Hartner de cancer? Vedeta a dezvăluit obiceiurile sănătoase pe care le are în fiecare zi

Rona Hartner și Herve Camilleri au depus actele de divorț! Ce dezvăluiri a făcut artista: „A semnat cu lacrimi în ochi”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri