,,Eu aștept DIICOT-ul să îl cheme la audieri pe acest individ”. Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu, după ce i-au fost sparte conturile de pe rețelele de socializare


Adriana Bahmuțeanu a adus o nouă serie de acuzații despre fostul său iubit grec, Nikos Papadopoulos. După ce s-a aflat că ar fi instigat la violență asupra ei, se pare că bărbatul ar fi cel care i-a spart conturile de pe rețelele de socializare.


In articol:

Toate aceste lucruri au ajuns foarte repede la urechile fostului ei iubit grec care a simțit nevoia să ofere explicații și a oferit o serie de declarații despre asta.

Citeste si: „Sper că de data asta a și nimerit”. Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

Ce a spus Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu susține că Nikos Papadopoulos, fostul ei iubit grec, nu o lasă deloc în pace. Ea l-a acuzat că ar fi instigat la violență asupra ei, în urmă cu puțin timp, ba mai mult, jurnalista a mai declarat că i-a spart conturile de pe rețelele de socializare, iar din acest motiv a apelat la ajutorul DIICOT.

După ce Adriana Bahmuțeanu a făcut o serie de declarații, unde a spus că fostul său partener o hărțuiește și nu îi dă pace, Nikos Papadopoulos nu a tăcut și a venit cu o primă reacție. Artistul a declarat pentru un post TV că nici jurnalista nu are dreptate în totalitate și a explicat faptul că nu i-a spart niciun cont de pe rețelele de socializare.
Pe lângă aceste aspecte, artistul a mai precizat faptul că nu își dorește ca publicul să îl cunoască din cauza scandalurilor în care este implicat.

El vrea ca lumea se axeze pe muzica lui, deoarece asta este ceea ce îi place să facă.

Nikos Papadopoulos

Nikos Papadopoulos, reacție după ce Adriana Bahmuțeanu l-a acuzat de hărțuire

[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a spus că își dorește ca persoana care i-a furat identitatea și i-a spart conturile de pe rețelele de socializare să primească o pedeapsă pe măsură. Jurnalista consideră că ar trebui să fie pedepsit chiar și cu pușcăria, deoarece fapta lui reprezintă într-adevăr o infracțiune.

Jurnalista a spus că așteaptă DIICOT-ul să îl cheme la audieri pe individul care i-a furat identitatea, deoarece este infracțiune ceea ce a făcut și la toate insistențele ei, nu și-a dorit să îi dea parolele înapoi și nici să îi returneze pagina de Instagram.

”Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea, este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi, nu vrea să-mi returneze pagina, postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria ”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură pentru cel ce i-a spart conturile de pe rețelele de socializare

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură pentru cel ce i-a spart conturile de pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Venim la biserică să primim binecuvântarea”. Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei, George, s-au logodit!

Citeste si: ” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț


Abonează-te pe

Citește și:

” Datorită ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.” Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Abia așteaptă să vină la nuntă”. Cum au reacționat copiii Adrianei Bahmuțeanu după ce au aflat că mama lor s-a logodit

„Sper că de data asta a și nimerit”. Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri