„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră.” Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan


Iulia Vântur a decis să părăsească România, locul în care avea o carieră, iar cei de acasă o apreciau și susțineau, în schimbul Indiei, unde avea să își găsească marea dragoste.


In articol:

Cu toate acestea, Iulia Vântur realizează că a fost o adevărată provocare pentru ea să își părăsească țara și să aibă parte de un nou început într-o țară nouă, unde nimeni nu o cunoștea, iar totul era foarte diferit.

Citeste si: ,,Poate avea loc oriunde, oricând.” Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei

Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan

Iulia Vântur a dezvăluit, în cadrul unui interviu, în emisiunea ,,Teo Show” difuzată pe postul Kanal D, că a avut multe temeri în momentul în care s-a mutat în India, mai ales că începuse o relație cu unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood.

Fosta prezentatoare TV nu își dorea ca lumea să nu considere că succesul ei vine fără merite, dar spre bucuria ei, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă și a demonstrat că țintele sale sunt destul de grăitoare și poate avea succes și pe cont propriu.

Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan

Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Iulia Vântur, despre începuturile sale în India

Pentru Iulia Vântur a fost destul de greu să ia această decizie și îi este recunoscătoare partenerului său, deoarece a avut încredere în ea când nimeni nu avea.

Fosta prezentatoare TV a declarat că a încercat să rămână cât mai mult în umbra și nu a vrut expunere, deoarece era conștientă că motivul pentru care este acolo este viața ei personală.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan

Iulia Vântur, despre relația ei cu Salman Khan

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu m-am despărțit”. Iulia Vântur confirmă relația cu Salman Khan! Cei doi se iubesc de mai bine de 10 ani


Abonează-te pe

Citește și:

,,Poate avea loc oriunde, oricând.” Iulia Vântur, despre schimbarea care a avut loc în viața ei

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

„Eu nu-l consider artist” Ce declarații a făcut Andreea Tonciu despre CRBL

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri