Esti in cautarea rochiei de mireasa perfecta? Alege-o pe cea care ti se potriveste!


Daca esti in cautarea rochiei perfecte de mireasa, poti sa alegi unul dintre targurile care au loc in acest an.

 

BIEN SAVVY te invita sa descoperi rochia de vis din colectia
Love Me Forever 2015 la Expomariage, intre 16 si 19 ianuarie 2015.
Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015  este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste. Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii care
iubeste.
Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectie reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine,decolteuri sweet heart si transparente delicate. Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.
Rochiile de mireasa din colectie sunt piese couture cu detalii atent studiate. Colectia pune accent pe pretiozitatea si finisajele impecabile ale rochiilor lucrate manual, cu broderii complexe de margele, perle si cristale gandite pentru a puncta armonios silueta si tiparul floral al dantelei.

BIEN SAVVY te invita sa descoperi rochia de vis din colectiaLove Me Forever 2015 la Expomariage, intre 16 si 19 ianuarie 2015.Colectia de rochii de mireasa Love Me Forever 2015  este o invitatie la celebrarea celor mai intense momente din povestea ta de dragoste. Rochiile de mireasa propuse sunt expresii ale romantismului si elegantei, imbinand cu succes luxul, senzualitatea si farmecul ravasitor al femeii careiubeste.Croite pentru a accentua frumusetea naturala, rochiile de mireasa din colectie reinterpreteaza siluetele clasice in linie A si sirena cu jocuri seducatoare de crinoline, dantele fine,decolteuri sweet heart si transparente delicate. Modelele inovative remodeleaza silueta sirena si A-line prin adaugaurea cordonului cu fusta, decorat manual cu cristale si margele.Rochiile de mireasa din colectie sunt piese couture cu detalii atent studiate. Colectia pune accent pe pretiozitatea si finisajele impecabile ale rochiilor lucrate manual, cu broderii complexe de margele, perle si cristale gandite pentru a puncta armonios silueta si tiparul floral al dantelei.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Betty, fiica lui Florin Salam, imagine extrem de îndrăzneaţă! S-a pozat doar în sutien!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Shopping

Parteneri