„Este suma tuturor lucrurilor.” Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică

„Este suma tuturor lucrurilor.” Oana Lis a împlinit 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Mara Bănică

Pe data de 19 martie, Oana Lis a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. Cu toate că ea alege să nu se afișeze atât de mult și nu a postat nicio fotografie sau vreun mesaj care să indice că este ziua ei, dar apropiații au făcut-o în locul ei și i-au urat doar gânduri bune.

Printre cei apropiați se află și Mara Bănică, care, cu ocazia zilei de naștere a prietenei sale, a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant pentru sărbătorită.

Citește și: “ Cei care au trecut prin asta știu!” Oana Lis, mărturisiri sincere legate de relația cu Viorel Lis

Oana Lis a împlinit 44 de ani

Mara Bănică a fost printre primele persoane care i-au făcut o urare Oanei Lise, chiar pe rețelele de socializare, unde mai mulți au venit cu gânduri bune pentru soția fostului edil.

Fotografia a fost publicată pe Facebook, iar Mara Bănică apare lângă Oana Zăvoranu și Oana Lis, iar lângă imagine a scris un mesaj prin intermediul căruia își exprimă toată aprecierea pe care o are față de soția lui Viorel Lis.

Jurnalista spune că nu a mai întâlnit o astfel de femeie precum este Oana Lis, căreia îi atribuie o serie întreagă de cuvinte de laudă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Mara a spus că Oana Lis este suma tuturor lucrurilor frumoase pe pământ, este bună, discretă și înțeleaptă și îi mulțumește că este prietena ei, deoarece este un om minunat.

„Astăzi este ziua Oanei. Nici nu știu câte să-i urez. Fata asta, femeia asta de fapt, este suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ. Este loială, discretă, bună și înțeleaptă tare. Îți mulțumesc, Oana, pentru toate gesturile tale omenoase, pentru vorbele bune și pentru onoarea de a-mi fi prietenă.

PS: poză e de acum vreo 10 ani, de la un Revelion de poveste. Dar... ce se întâmplă de Revelion, rămâne de Revelion!”, a scris Mara Bănică pe Facebook, pe în dreptul imaginii de arhivă.

Cine i-a mai urat gânduri bune Oanei Lis

Nu doar Mara Bănică i-a urat cele mai bune lucruri Oanei Lis, dar și cei care au văzut imaginea postată de această.

Oamenii sunt de aceeași părere, că soția fostului edil este o femeie deosebite cu sufletul frumos și curat.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Oana Lis este o femeie deosebită, cu sufletul frumos și curat! Nu putem să îi urăm decât de bine!”/ ”Și eu apreciez că a rămas până la sfârșit lângă omul care a ajutat-o într-un moment greu al ei”/ ”Stimă și deosebită considerație!”/ ”La mulți ani frumoși și sănătoși!”/ ”Multă putere să mergi mai departe pe drumul vieții”/ ”Ce frumos!! La mulți ani!”, sunt câteva dintre urările pe care le-a primit Oana Lis de la internauți, după postarea Marei Bănică.

Citește și: ,,Am trecut prin multe”. Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spitalCitește și:

“Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini

“E o provocare minunată.” Crina Matei, primele dezvăluiri după ce a decis să adopte în secret o fetiță

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies