Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta unei salate care sigur nu a fost auzită de foarte multe persoane, însă este o adevărată delicatesă, din spusele vedetei.
Cristina Șișcanu este o mereu activă pe rețelele de socializare și împarte cu urmăritorii săi toate lucrurile pe care le desfășoară de zi cu zi, unde călătorește, ce mănâncă, cum arată diferite momente din viața ei, dar mai ales, cele petrecute acasă, alături de familie.
„Este ușoară, cu pește, de obicei se face iarna.” Cum pregătește Cristina Șișcanu salata Șubă
Ingrediente salată Shuba
- 4 cartofi mărișori
- 3 morcovi mari
- 3 sfecle de mărime medie
- peste marinat fără oase
- maioneză
Cristina Șișcanu a obișnuit urmăritorii și mediul online să posteze
Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru a face această salată
Dacă vă întrebați cum se pregătește această salată și de ce are denumirea asta, ei bine, Cristina Șișcanu o aranjează în straturi, iar tot ce are nevoie pentru a o prepara se găsește la îndemâna tuturor, asta dacă doriți să pregătiți și voi această salată. Trebuie să știți că aveți nevoie de cartofi, morcovi, sfeclă, toate acestea fiind fierte și date prin răzătoare, iar, de asemenea, veți avea nevoie și de pește marinat, pe care îl veți face bucăți mici. Toate acestea vin puse în straturi, pe o farfurie, ca și cum ar lua forma unui tort sau blat, astfel că puneți din fiecare strat de câte ori doriți, până ajunge la forma pe care vreți să o aibă. „Cartofi, morcovi, sfeclă, fierte și date prin răzătoare, pește, toate puse straturi, foarte bine mărunțite și maioneză. Câte un strat din fiecare, apoi o iei de la capăt. Șubă. Mai multe straturi.”, a mai spus Cristina Șișcanu.