Este oficial! Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se căsătoresc la toamnă


Ioana Ginghină se pregătește de nuntă după ce a fost cerută de iubitul ei, Cristi Pitulice. Nunta va avea loc toamna, în septembrie.


In articol:

Ioana Ginghină se căsătorește în această toamnă! Vedeta dă detalii despre marele eveniment

Frumoasa brunetă a declarat cu încântare că toamna aceasta va avea loc nunta, după ce iubitul ei, Cristi Pitulice, a cerut-o de soție.

Vedeta a mărturisit că evenimentul va avea loc în luna septembrie, dar este exclusă o petrecere pompoasă cu un număr mare de invitați.

Citeste si: Ioana Ginghină se mărită cu noul iubit! Ce a declarat vedeta?

Aceasta a mai mărturisit că va fi un eveniment restrâns și că încă este pe gânduri în privința ținutei.

Vedeta nu știe dacă să îmbrace la propria nuntă o rochie de mireasă sau să poarte o pereche de blugi.

Citeste si: Ioana Ginghină, declaraţii neaşteptate despre divorț! „După un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare”

 

”Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o.

Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta... Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a declarat Ioana Ginghină.

Bruneta a spus că mai presus de actul de căsătorie sunt lucrurile pe care vor să le întemeieze împreună. Ioana Ginghină a cumpărat împreună cu soțul ei pământul fostului ei soț pentru a-și construi împreună o casă mult dorită.

”Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, a mai declarat Ioana Ginghină.

Copiii, incluși în planurile de viitor?

Ioana Ginghină a declarat că nu exclude încercarea de a avea un copil cu iubitul și viitorul ei soț, Cristi Pitulice, dar nu va mai face niciun tratament special în privința aceasta pentru că a mai trecut prin așa ceva în căsătoria anterioară și nu i-a fost deloc bine. Ioana vrea să lase totul în mâinele Domnului. 

Sursă foto: Facebook Ioana Ginghină


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri