Este Maria Cârneci o persoană certăreață? Ce spune artista de muzică populară cu privire la relațiile cu cei din jurul ei. „Dacă am avut ceva de zis, am spus în față.”

Este Maria Cârneci o persoană certăreață? Ce spune artista de muzică populară cu privire la relațiile cu cei din jurul ei. „Dacă am avut ceva de zis, am spus în față.”
Este Maria Cârneci o persoană certăreață? Ce spune artista de muzică populară cu privire la relațiile cu cei din jurul ei. „Dacă am avut ceva de zis, am spus în față.”

Maria Cârneci a vorbit despre relațiile ei cu cei din jurul său și dacă este o persoană certăreață.

Maria Cârneci este cunoscută pentru cântecele sale și felul în care umple de energie sala de fiecare dată când pășește pe scenă. Tratează cu umor foarte multe situații din viața ei și este cunoscută pentru glumele pe care le spune. Cu toate acestea, artista a povestit în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai că  niciodată nu a întrecut măsura și nu s-a certat cu nimeni. Recunoaște că a mai avut opinii cu privire la anumiți artiști sau anumite preferințe muzicale, însă niciodată nu a jignit vreun coleg și nu și-a trăit viața după principiile nimănui. 

„De obicei, îmi place să fac, apoi să spun. Decât să spun că fac, dreg și să nu fac nimic. Nu. E adevărat, nu m-am certat în viața mea. Că am avut opinii diferite cu privire la un cântăreț, că el e mai bun, că celălalt, dar să mă cert, să jignesc pe cineva, ce mă interesează pe mine? Nu. Îmi trăiesc viața și nu îmi fac traiul în funcție de principiile nu știu cui.
Și nu trebuie să îmi confirme cineva. Cunosc fenomenul acesta că după atâția ani, la cât am cules și la cât de curioasă am fost, niciodată nu le știm pe toate. Pot să-mi dau o părere, poate ne mai contrazicem că cineva nu a cântat bine sau referitor la un copil, nu știu, dar ca să jignesc pe cineva...”,
a povestit Maria Cârneci.

Maria Cârneci preferă să spună lucrurilor pe nume

Citește și: Maria Cârneci, despre prietenia cu regretatul Ion Dolănescu. Au copilărit împreună, alături de frați, printre nenumărate lipsuri. „Împărțeam gogoși, orez cu lapte, eram ca frații. Furam prune, cireșe.

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. L-am tratat ca pe un prieten.”

Artista mai dezvăluit că de fiecare dată dacă avut ocazia să recomande un talent, un tânăr la început de drum, a făcut-o mereu cu drag, iar atunci când vine vorba de anumite discuții, preferă să lămurească față în față ce s-a întâmplat cu persoana respectivă. De regulă, aceasta a spus că este foarte atentă la ceea ce vorbește și dacă a avut ceva de spus, a mărturisit în față. 

„Nimeni din televiziuni nu cred că m-a auzit vreodată să jignesc pe cineva. Dacă am putut, am recomandat un talent, o fată frumoasă cu costume frumoase. Sunt atâtea vorbe frumoase. Hai să vorbim, ce am greșit, unde am greșit? Că vrei tu să inventezi că am zis, am făcut. Nu, spune-mi unde, când? De obicei sunt foarte atentă. Acesta este drumul meu, colegii mei, prietenii mei. Respect, glume, bem cafele, dar restul nu, chiar nu m-am certat cu nimeni.
Dacă am avut ceva de zis, am spus în față.”,
a mai spus interpreta de muzică populară.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies