,,Este complicitatea grețoasă a părinților.” Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei TV


Simona Gherge a avut o reacție dură pe rețelele de socializare, după ce a văzut în presă cazul învățătoarei din București, care și-a făcut eleva analfabetă. Prezentatoarea TV a criticat destul de tare sistemul de învățământ de la noi din țară, dar și părinții care susțin astfel de practici.


In articol:

Simona Gherghe se bucură de o familie frumoasă și are doi copii, de 3 și 5 ani, pe care îi crește foarte frumos. Ea se gândește cu frică la momentul în care cei doi vor trebui să meargă la școală.

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare.

[Sursa foto: Facebook]

Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare

Prezentatoarea TV a fost foarte revoltată, după ce o învățătoare, a abordat un comportament total iresponsabil cu o elevă de a ei, în vârstă de 10 ani. Ea a fost foarte supărată pe această situație și și-a făcut părerea publică pe rețelele de socializare.

Simona Gherge a împărtășit cu persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare, părerea ei despre abuzul profesorilor asupra elevilor. Ea consideră că toată vină este a sistemului de învățământ, care nu bagă în seamă aceste comportamente, dar și a părinților, care consideră că impunerea profesorilor le va da o educație bună.

Prezentatoarea TV a spus că nu înțelege cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje și că nu înțelege cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ.

Ea refuză să accepte și să înțeleagă complicitatea grețoasă a părinților care o susțin pe învățătoare.

„Nu înțeleg cum sistemul poate să tolereze astfel de personaje. Nu înțeleg cum se poate ca un astfel de om să lucreze în învățământ. Ce refuz să accept și să înțeleg este complicitatea grețoasă a părinților, care susțin învățătoarea. Omul ăsta care umilește și jignește un copil de 10 ani. Și voi, prin tăcerea voastră, umiliți un copil. Astfel de oameni trebuie excluși din învățământ. Pur și simplu, nu au ce să caute în preajma copiilor! Dascălii trebuie să modeleze suflete și minți, nu să le strivească!”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare, revoltată de situația prezentată.

Citeste si: „Sunt terminată”. Simona Gherghe, veste neașteptată despre copiii ei! Ce se întâmplă în familia prezentatoarei TV

Ce a pățit Simona Gherghe într-o vacanță din Grecia

Simona Gherghe este o mamă foarte grijulie și se implică foarte mult în educație celor doi copii ai ei, Ana și Vlad. Ea este foarte prezentă pe rețelele de socializare și le povestește fanilor mai multe evenimente din viața ei.

Ea a povestit despre vacanța pe care a avut-o în această vară în Grecia, cu familia, și care nu a mers deloc așa cum își dorea, a speriat-o real. Vedeta s-a confruntat cu un coșmar real, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit și a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Prezentatoarea TV s-a speriat destul de tare, deoarece cea mică s-a confruntat cu o febră puternică timp de 24 de ore. Medicii care au consultat-o au spus că are amigdalită acută și din fericire, micuța s-a făcut bine foarte rapid.

Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare.

Simona Gherghe, reacție dură pe rețelele de socializare.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Simona Gherghe și fiica sa au din nou probleme de sănătate! Cum s-au fotografiat cele două

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe. Vestea i-a bucurat pe telespectatori

„Sunt terminată”. Simona Gherghe, veste neașteptată despre copiii ei! Ce se întâmplă în familia prezentatoarei TV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri