“Este ceva normal.” Ema Uta, dezvăluiri despre motivul pentru care ajunge să se despartă de Alex Bodi, de cele mai multe ori


Ema Uta a recunoscut motivul pentru care ajunge să se certe, de obicei, cu Alex Bodi. Aceasta nu a ezitat să dezvăluie adevărul în spațiul public!


In articol:

După o perioadă în care relația amoroasă a devenit problematică, Ema Uta și Alex Bodi și-a mai acordat o șansă. Faimoasa make-up artistă și partenerul ei au decis să treacă cu vederea peste micile neînțelegeri și să înceapă anul 2023 fără resentimente.

Recent, la puțin timp după ce s-au afișat din nou unul în prezența celuilalt, blondina a simțit să ofere și primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de afacerist. Iată de unde pornesc certurile între ei, de cele mai multe ori!

Motivul pentru care Ema Uta și Alex Bodi se despart, de cele mai multe ori

Ca în orice relație, și între Ema Uta și Alex Bodi există de multe ori neînțelegeri.

Blondina a mărturisit că ea și afaceristul ajung la certuri uneori de la lucruri mărunte, însă reușesc să treacă rapid peste toate problemele.

"Toată lumea se ceartă, toată lumea se împacă, este ceva absolut normal(...) Întâmplarea face că atunci când noi ne certăm, cam trebuie să știe toată lumea, dar asta nu trebuie să reprezinte o tragedie, o dramă. Toată lumea se împacă până când își continuă viața împreună, ori se despart.

E un ciclu perfect normal. De la nimicuri. Mi s-a părut mie că ai vorbit mai așa, mi s-a părut că ai avut un ton mai așa, numai păreri.", a declarat Ema Uta, potrivit unei surse de știri.

Citește și: “Nu îmi doresc.” Ema Uta, dezvăluiri despre căsătorie și copil, după zvonurile separării de Alex Bodi

Ema Uta, dezvăluiri despre motivul pentru care ajunge să se despartă de Alex Bodi, de cele mai multe ori

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

Cum au făcut cunoștință, de fapt, Ema Uta și Alex Bodi

Ema Uta a discutat deschis și despre cum și-a început relația de iubire alături de Alex Bodi. Make-up artista a susținut faptul că nu a fost vorba de nicio cucerire între ea și afacerist, ci mai degrabă de atracție fizică la început.

"Am ieșit cu Lore (n.r. Loredana Groza) la o cântare de-a ei și acolo era și el la restaurant și mi-a dat un mesaj pe Instagram și asta a fost. Eu nu prea sunt o fată care se lasă cucerită. Eu am în minte exact ce vreau, iar dacă eu îl găseam un bărbat atrăgător dinainte, de asta am și răspuns. Altfel, nu îi răspundeam. A fost vorba de atracție fizică de la început. Îl știam, am continuat discuția și am lăsat lucrurile să decurgă într-o întâlnire, pentru că asta am avut în cap. Nu a fost vorba de o cucerire.", a mai povestit Ema Uta.

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

Ema Uta, dezvăluiri despre motivul pentru care ajunge să se despartă de Alex Bodi, de cele mai multe ori

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Nu îmi doresc.” Ema Uta, dezvăluiri despre căsătorie și copil, după zvonurile separării de Alex Bodi

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

Ema Uta și Alex Bodi au avut parte de un dans pe cinste, într-un club din Mykonos. Cum s-au distrat cei doi în vacanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Căsătorie sau concubinaj?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri