Erika are 30 de ani, iar acum nouă ani era studentă la Comunicare. Erau zile în care a început să o doară spatele. „A fost un șoc când m-am trezit într-o dimineață de ianuarie și n-am mai putut să merg”. Ce au descoperit medicii în coloană fetei


Erika are 30 de ani, iar acum nouă ani era studentă la Comunicare. Erau zile în care a început să o doară spatele. „A fost un șoc când m-am trezit într-o dimineață de ianuarie și n-am mai putut să merg”. Ce au descoperit medicii în coloană fetei.

În urmă cu câțiva ani, Erika nu ar fi avut nevoie nici de loc special de parcare, nici de un scaun rulant care să o ajute să se deplaseze. Ar fi putut străbate pe jos toată parcare spre supermarket, la fel de lejer cum străbătea drumul spre facultate sau cum ocolea bălțile și gropile de pe trotuar. „A fost un șoc când m-am trezit într-o dimineață de ianuarie și n-am mai putut să merg”, spune Erika Garnier. Avea 21 de ani, era studentă în anul 3 la Comunicare și de câteva luni începuse să aibă dureri de spate, scrie Republica.

Citeste si: Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

Citeste si: Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru pentru 13 - 20 aprilie. Ce prevăd astrele pentru Florii! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: O tânără a murit de cancer la 19 ani, după ce a ignorat aceste simptome!

Citeste si: Îţi mai aduci aminte de William Levy? Cum arată actorul de telenovele la 39 de ani

„Am zis că o să mă duc la medic după sărbători și în dimineața în care am vrut să mă duc la medic nu m-am mai putut da jos din pat. Aveam picioarele foarte amorțite, ca și când m-ar fi înțepat niște albine, dar nu m-am gândit nicio clipă că nu o să mă fac bine”, povestește tânăra. Investigațiile medicale au arătat că avea o formațiune tumorală la măduva spinării ce trebuia operată. Înainte de intervenția chirurgicală începuse să meargă în baston și părea că se recuperează. După, avea să nu mai poată merge niciodată.

Povestea emoționantă, pe Republica.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri