„Eram sigur că asta o să se întâmple”. Nea Mărin l-a atenționat pe Alex Leonte despre Theo Rose, chiar înainte ca cei doi să o ia pe drumuri separate


Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de 6 ani, dar acum, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite. În prezent, artista este într-o nouă relație cu actorul Anghel Damian și consideră că este exact acolo unde trebuie.


In articol:

Nea Mărin, despre relația lui Theo Rose cu Alex Leonte

Nea Mărin  a vorbit cu nepotul său Alex Leonte, iar acesta i-a spus că s-a despărțit de Theo Rose, în urmă cu trei săptămâni. Celebrul coregraf a menționat că era sigur că se va ajunge în acest punct, deoarece în zilele noastre, tot mai mulți tineri aleg să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au construit multe și au în spate ani buni de relație.

„Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente.

El( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă. Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles.
Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit...Lumea a luat-o cum a luat-o.”
, a declarat Nea Mărin, pentru un post TV.

 

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Theo Rose, despre relația cu Damian Anghel

Theo Rose a fost o persoană foarte asumată, iar la puțin timp după ce s-a speculat că aceasta ar forma un cuplu cu Damian Anghel, ea a oferit un răspuns fanilor. Artista a făcut o serie de declarații pe pagina ei de socializare, unde a abordat acest subiect.

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit ”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. "Toată această experienţă m-a maturizat prematur”

Citeste si: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a fost surprinsă cu Anghel Damian

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri