„Eram foarte săraci. Mă marginalizau pentru că eu eram săracă.” Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale!

„Eram foarte săraci. Mă marginalizau pentru că eu eram săracă.” Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale!
„Eram foarte săraci. Mă marginalizau pentru că eu eram săracă.” Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale!

Claudia Puican și-a deschis sufletul și a vorbit despre lipsurile materiale din copilărie.

Claudia Puican este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică de petrecere. Soția lui Armin Nicoară se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, având numeroase evenimente la care participă și cântă cu drag. Astfel, veniturile sale sunt pe măsura muncii depuse, încasând sume frumoase de bani din serviciile pe care le prestează la nunți, botezuri și alte evenimente private.

Cu toate acestea, deși în momentul de față are tot ceea ce își dorește, copilăria Claudiei Puican a fost greu încercată de lipsurile materiale.

Blondina provine dintr-o familie cu o situație financiară precară, iar acest lucru a afectat-o extrem de mult în copilărie.

Claudia Puican a fost discriminată din cauza situației sale financiare

Citește și: “Eu nu sunt cel mai tare, niciodată nu m-am dat. Îmi fac și eu treaba cum pot și consider că mi-o fac foarte bine.” Culiță Sterp îi răspunde lui Armin Nicoară, după ce safoxonistul i-ar fi spus că este lipsit de talent

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale
Claudia Puican[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.” Claudia Puican răspunde la zvonurile negative aduse soțului ei

În cadrul unui interviu, solista a povestit despre lipsurile financiare pe care le-a avut în copilărie. Cu ochii în lacrimi, soția lui Armin Nicoară a mărturisit că a fost discriminată de către profesori și colegi pentru simplul fapt că nu avea bani ca să-și cumpere haine noi.

Chiar dacă acel eveniment a marcat-o profund, Claudia Puican nu a uitat de unde a plecat și a muncit din greu pentru a-și putea permite cele mai frumoase ținute. Mai mult decât atât, solista mărturisește că nu este o rușine să fii sărac și nu se sfiește să vorbească deschis despre trecutul său.

Eram foarte săraci. Doamne ferește, ca să fii sărac nu este o rușine, vă spun sincer.

Mergeam la școală și tot timpul, profesoara sau colegii mei de clasă, mă marginalizau cumva pentru că eu eram săracă și poate nu aveam haine să fiu tot timpul cu haine noi pe mine. Tot timpul mergeam cu haine purtate sau învechite și eram pusă în penultima bancă sau în ultima bancă .”, a povestit Claudia Puican în cadrul unui interviu.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

„Am simțit prezența tatălui meu. A fost o chestie fantastică!” Jorge a povestit despre un eveniment surprinzător, la 17 ani de când și-a pierdut tatăl!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies