“Era extrem de greu.” Motivul pentru care Daniela Condurache nu a dorit să devină mamă


Iată care este adevăratul motiv pentru care Daniela Condurache nu a devenit niciodată mamă.


In articol:

Deși este o interpretă de muzică populară foarte îndrăgită de o țară întreagă, Daniela Condurache nu se simte împlinită pe toate planurile, ci are un mare regret, mai exact, faptul că nu a făcut copii.

De ce nu a devenit Daniela Condurache mamă

Daniela Condurache s-a făcut ușor remarcată în tot acest timp prin talentul desăvârșit și căldura cu care cântă și se exprimă. Fiind cunoscută ca o persoană extrem de iubitoare, cu suflet cald, numeroase persoane s-au întrebat de ce nu are interpreta copii. Așadar, Daniela Condurache a făcut câteva declarații pe larg despre motivul pentru care nu a făcut copii.

Aceasta a dezvăluit faptul că a pus întotdeauna cariera pe primul loc, dedicând foarte mult timp muzicii, ceea ce a împiedicat-o să devină mamă.

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri și, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece și erau alese numai trei.

Nu ca astăzi, când plătește oricine și se vede la televizor. Treceam prin selecții severe. Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii și nu spun că n-aș investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă și oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aș fi acordat și o parte din timp pentru familie și, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini și îi iubesc extrem de mult.”, a spus Daniela Condurache, potrivit taifasuri.ro.

Citește și: Cine este Daniela Condurache. „Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc!”

Motivul pentru care Daniela Condurache nu a dorit să devină mamă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este și cu ce se ocupă fostul partener de viață al Danielei Condurache

Daniela Condurache s-a aflat într-o căsnicie timp de 16 ani cu fostul soț, care se află, la fel ca și ea, în lumea muzicii. Fostul partener de viață al Danielei Condurache este Constantin Mândrișteanu, care este pe lista celor mai talentați trompetiști din România. Constantin Mândrișteanu, fostul partener al Danielei Condurache, a făcut parte pentru mai mulți ani din Filarmonica de Stat Botoşani, al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu din Suceava și al Ansamblului „Dor Transilvan” din Bistriţa. Daniela Condurache și fostul ei soț s-au întâlnit pe vremea când avea doar șase ani, fiind colegi de școală.

"Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție. Eram colegi și aveam afinități unul față de altul. Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra Rapsozii Botoșanilor. Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă, ne-am redescoperit unul pe celălalt. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreuna în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat.”, a mărturisit Daniela Condurache, potrivit starpopular.ro.

Citește și: “Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.“ Cum au slăbit Irina Login și Daniela Condurache, în 7 zile

Motivul pentru care Daniela Condurache nu a dorit să devină mamă

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este IRINA LOGHIN. "Şi astăzi, dacă îmi dai o sapă în mînă şi mă trimiţi pe un rînd să sap, nu se ţine nimeni de mine"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Daniela Condurache vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Eu umblam în împărăția lui.” Părintele Calistrat Chifan a dezvăluit că s-a întâlnit cu Diavolul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri