Epilarea definitiva in cuplu, noul trend de Ziua Indragostitilor


Epilarea definitiva in cuplu, noua moda de Valentine’s Day! Ai remarcat in ultimul timp ca barbatii sunt din ce in ce mai prezenti in saloanele de infrumusetare?

Daca te intrebi cum si de ce au inceput barbatii sa frecventeze saloanele, care pana nu demult erau destinate doar doamnelor, afla ca acesta este ultimul trend…in relatia de cuplu.

Statisticile arata ca, in ultimul timp, pragul centrelor de infrumusetare este trecut de un numar din ce in ce mai mare de barbati, interesul lor pentru aspectul fizic crescand de la an la an.  

Acestia sunt interesati de tratamentele de slabit, cele pentru eliminarea grasimii de pe abdomen, precum si de sedintele de epilare definitiv.

Ionela Duculescu, trainer la unul dintre cele mai renumite centre de infrumusetare din Bucuresti, explica acest fenomen.

“Barbatii inteleg cat de important este aspectul estetic in viata sociala si in mediile in care activeaza. Ei sunt interesati de epilarea definitiva cu laser pentru ca isi doresc sa scape de aspectul inestetic al parului de pe spate, de pe piept, axila ori de pe picioare”, spune specialistul.

Si mai interesant este faptul ca, in preajma zilei de Valentine’s Day, partenerii de cuplu au deprins obiceiul sa vina impreuna in centrele de infrumusetare.

“De multe ori barbatii se simt mult mai confortabil sa vina la epilarea definitiva cu laser alaturi de partenerele lor. Astfel ca merg impreuna la astfel de tratamente, fiecare tintind zona de pe corp dorita. Spre exemplu, doamna isi doreste epilarea picioarelor si a axilei, iar domnul vrea sa scape de parul de pe piept si de pe spate. Epilarea definitiva in cuplu este ceruta si mai mult acum, in luna februarie, in preajma Valentine’s Day”, declara trainerul Ionela Duculescu, explicand totul despre epilarea definitiva in cuplu, noul trend de Ziua Indragostitilor.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Florin Salam, acuzații grave la adresa Institutului „Matei Balș” din Capitală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri