Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat

Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat
Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat

Cunoscuta actriță și logodnicul său au anulat nunta care urma să aibă loc în weekend-ul trecut. Ce s-a întâmplat cu cei doi de au luat această decizie.

La doar câteva luni după ce a anunțat că s-a logodit cu iubitul său, una dintre cele mai iubite actrițe a fost nevoită să își amâne nunta. În plină pandemie de coronavirus, Emma Stone și logodnicul său, Dave McCary, au renunțat la nunta care era programată pentru weekend-ul trecut.

Cei doi și-au dat seama că nu au cum să îi aibă alături pe toți cei dragi lor și, ca măsură de siguranță, au stabilit să renunțe la planurile de nuntă până când va fi posibilă o ceremonie urmată de o petrecere fastuoasă, așa cum și-ar fi dorit.

Emma și logodnicul său urmau să se căsătorească în Los Angeles, însă Statele Unite ale Americii se confruntă, la fel ca multe state din întreaga lume, cu pandemia de coronavirus, iar în multe locuri asemenea ceremonii au fost interzise.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Simona Halep, cu planurile date peste cap de coronavirus! Vedeta tenisului mondial și-a reorganizat toată viața! Inclusiv nunta cu Toni Iuruc

Emma și Dave McCary s-au logodit în luna decembrie, atunci când regizorul emisiunii „Saturday Night Live” a postat pe pagina de Instagram o imagine în care a dezvăluit un superb inel de logodnă cu perlă și diamant, pe care i l-a luat actriței din „Omul păianjen”, „Birdman și „La La Land”.

Citeste si: S-au despărțit, după numai câteva luni de relație: „Acum suntem doar prieteni”

Cei doi sunt împreună din 2017, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Saturday Night Live”, însă nu au oferit detalii nici despre o nouă dată a nunții.

Orlando Bloom și Katy Perry au amânat nunta programată în Japonia

Citeste si: Nunta în pandemie. 37 de infectați cu coronavirus, după petrecere. Mireasa, în stare de șoc

Și Orlando Bloom și Katy Perry se pregăteau să se căsătorească în fața a 150 de invitați în această vară în Japonia, însă au amânat nunta.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies