Ella și Iancu, imagini interzise în casa Puterea dragostei!


Cum au fost surprinși cei doi!


In articol:

La scurt timp după ce Jador a explicat de ce nu poate fi vreodată cu Ella, au ieșit la iveală imagini compromițătoare cu concurenta de la Puterea dragostei.

Printre altele, Jador i-a amintit fostei sale iubite că l-a înșelat cu Iancu, în timp ce el se prefăcea că doarme pentru a observa mai bine ce face.

Iar cuvintele lui Jador par să fie cât se poate de adevărat, căci Iancu și Ella au fost surprinși chiar și zilele trecute în niște ipostaze compromițătoare. În timp ce iubita lui Iancu se află în Londra, Ella și Iancu au fost protagoniștii unui moment halucinant.

Ella si Iancu
Ella si Iancu

Fratele lui Culiță Sterp a fost surprins de către camerele de supraveghere în timp ce o atinge în zona intimă pe Ella.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru Jador, după ce a demascat-o: „Înseamnă că ascunzi multe lucruri”

Citeste si: Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

Citeste si: Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

Iar Iancu a și explicat zilele trecute de ce a acceptat să meargă la camera roșie cu Ella și de ce i-a permis Ellei să facă anumite gesturi.

Ce spune Iancu despre relația cu Ella

Ella și Iancu
Ella și Iancu

 Iancu a dezvăluit că a vrut să o încerce pe Ella și că din acest motiv a decis să meargă cu Ella la camera roșie, pentru a vedea adevărata ei față.

„Am vrut să văd reacțiile din partea ei. Are și unele chestii de televizor, știu mai bine ceea ce vreau să fac. Eu vreau să plec. Ella este o fată foarte bună și o să își găsească sufletul pereche. De ce descalificat, mai bine eliminat”, a spus Iancu în emisiunea Puterea dragostei.

Jador, despre întâlnirile Ellei cu Iancu Sterp

Ella și Jador
Ella și Jador

Jador este foarte revoltat pe atitudinea Ellei de la „Puterea Dragostei” și pe faptul că a format un cuplu cu ea:  „Ea și cu Culiță...v-ați dat voi seama. El nu vrea să vorbească despre asta, doar l-a avertizat pe frati-său. Erau momente și când veneam obosit de la filmare și dormeam în casa „Puterea Dragostei”, iar ea stătea în altă cameră călare pe Iancu şi se pupau, se mângâiau. Trebuia să se filmeze când se săruta cu Iancu. Ella nu este o femeie pentru mine și nu o vreau!

Te-ai văzut cu mine cu câteva zile înainte, în emisiune plângeai după mine, cum facem? Plângeai după mine și în spate stai numai cu Iancu și te-ai sărutat cu el. Păi cum să te vreau eu?! Niciodată! Eu am familie de hrănit, am mamă, am tată, am frățiori, am verișori care apelează la ajutorul meu, am unchi care apelează la ajutorul meu. Nu trebuie să dăm în munca altora. Am copiat, recunosc, dar tu nu trebuia să-i zici”, a conchis Jador de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Ella de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru Jador, după ce a demascat-o: „Înseamnă că ascunzi multe lucruri”

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

Andreea Pirui, întâlnire neașteptată în afara casei Puterea dragostei: „Nu sunteti voi inteligente, dar măcar sunteți drăguțe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri