Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare

Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare
Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare

Ella este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă și-a făcut sânii de curând, dar și posteriorul ei pare lucrat.

 

De când Jador nu mai e în casa Puterea Dragostei, Ella poartă, de multe ori în emisiuni haine inscripționate cu numele lui.

Zilele trecute, avea un hanorac al cărui spate era inscripționat ”Jadore”, iar scrisul era chiar pe posteriorul bombat al Ellei. Am profitat pentru a-i vedea nu doar fesele lucrate la sală, dar și pentru a o întreba dacă a adus ”îmbunătățiri” și la acest nivel, nu doar la sâni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”Este fundul meu, nu am făcut nimic la el, este de la ceea ce mănânc- pizza, paste…”, ne-a spus râzând Ella, arătându-ne posteriorul ale cărui forme erau frumos conturate prin colanții negri.

Citeste si: Ella, despre întâlnirea cu Jador de la Londra: „Câinii latră...”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Ella de la Puterea Dragostei și Lidia Buble

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

Ella de la Puterea Dragostei s-a operat la sâni. Și-a scos nodulul și și-a pus silicoane

La începutul toamnei, Ella a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei. A profitat pentru a-și face niște investigații medicale, ocazie cu care a descoperit că are nodul la un sân. ”Am avut un nodul la sânul stâng și a trebuit să intervin. Și am intervenit și la cel drept. Acum sunt ok, sunt pansată. Mă simt bine, Mădă (n.r. fosta colegă de la Puterea Dragostei) are grijă de mine. Mă spală și pe cap pentru ca nu pot să ridic mâinile foarte mult”, mărturisea Ella la acel moment.

Frumoasa brunetă a profitat de intervenția la sâni și și-a împlinit și un vis al ei mai vechi, în sensul că și-a pus și silicoane. A ales unele mici, decente, care să se âncadreze perfect în fizionomia ei.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cu cine seamănă bebelușul Siminei de la Puterea dragostei! Fanii au dat verdictul

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies