Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare

Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare
Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare

Ella este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă și-a făcut sânii de curând, dar și posteriorul ei pare lucrat.

 

De când Jador nu mai e în casa Puterea Dragostei, Ella poartă, de multe ori în emisiuni haine inscripționate cu numele lui.

Zilele trecute, avea un hanorac al cărui spate era inscripționat ”Jadore”, iar scrisul era chiar pe posteriorul bombat al Ellei. Am profitat pentru a-i vedea nu doar fesele lucrate la sală, dar și pentru a o întreba dacă a adus ”îmbunătățiri” și la acest nivel, nu doar la sâni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

”Este fundul meu, nu am făcut nimic la el, este de la ceea ce mănânc- pizza, paste…”, ne-a spus râzând Ella, arătându-ne posteriorul ale cărui forme erau frumos conturate prin colanții negri.

Citeste si: Ella, despre întâlnirea cu Jador de la Londra: „Câinii latră...”

Citeste si: Legătura neștiută dintre Ella de la Puterea Dragostei și Lidia Buble

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

Ella de la Puterea Dragostei s-a operat la sâni. Și-a scos nodulul și și-a pus silicoane

La începutul toamnei, Ella a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei. A profitat pentru a-și face niște investigații medicale, ocazie cu care a descoperit că are nodul la un sân. ”Am avut un nodul la sânul stâng și a trebuit să intervin. Și am intervenit și la cel drept. Acum sunt ok, sunt pansată. Mă simt bine, Mădă (n.r. fosta colegă de la Puterea Dragostei) are grijă de mine. Mă spală și pe cap pentru ca nu pot să ridic mâinile foarte mult”, mărturisea Ella la acel moment.

Frumoasa brunetă a profitat de intervenția la sâni și și-a împlinit și un vis al ei mai vechi, în sensul că și-a pus și silicoane. A ales unele mici, decente, care să se âncadreze perfect în fizionomia ei.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Cu cine seamănă bebelușul Siminei de la Puterea dragostei! Fanii au dat verdictul

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Manuela de la ”Puterea Dragostei” l-a făcut praf pe Jador, de față cu toată lumea! Manelistul a înnebunit când a văzut ce se petrece

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies