Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club: „Neimportante...”


Ce a transmis Ella după ce a aflat că Jador și Mario Fresh au fost bătuți crunt pe litoral. Care este prima reacție a concurentei.


In articol:

Mario Fresh și Jador au fost la un pas de tragedie noaptea trecută pe litoral, după ce au fost atacați de șase persoane.

Totul s-a petrecut în parcarea din fața unui clubu, atunci când Mario Fresh, Jador și ceilalți cu care se aflau au părăsit locația și se îndreptau spre hotelul în care erau cazați. Agresorii i-au lovit cu pumnii, iar la un moment dat, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, i-a auzit pe bătăuși cum se pregăteau să scoată și niște săbii din mașină.

Ce spune Jador despre bătaia de pe litoral

Jador a dezvăluit cum se simte după măcelul de pe litoral.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, pentru cancan.ro.

Ella, mesaj uluitor despre Jador, cu care s-a iubit

De partea cealaltă, Ella nici nu vrea să mai audă de fostul său iubit, mai ales că a aflat că printre persoanele care se aflau pe litoral s-a aflat și Georgiana, femeia cu care Jador a avut o relație timp de câțiva ani. Mai mulți susținători i-au trimis fotografii cu Jador și cu Georgiana, fapt care a înfuriat-o pe Ella.

Ce le-a transmis Ella suținătorilor ei

Concurenta de la Puterea dragostei i-a rugat să nu îi mai trimită imagini cu persoane neimportante pentru ea.

Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri