Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana: „Caut...”


Ce le-a dezvăluit Ella la miezul nopții celor care o urmăresc. Anunțul său a luat pe toată lumea prin surprindere.


In articol:

  După ce a fost bătută de Daiana, Ella a luat o decizie șocantă. Concurenta de la Puterea dragostei le-a făcut o mărturisire importantă celor care o susțin în fiecare zi.

  Daiana i-a spus Ellei în față că nu o mai poate suporta, iar după câteva zile în care nu a participat la emisiune, din cauza certurilor cu Gabi, bruneta s-a întors plină de furie în casă și a izbucnit la adresa Ellei.

  După ce s-a aflat de scandalul de la filmări, Ella a făcut un live pe contul de Instagram, acolo unde și-a exprimat părerea despre Daiana și a spus că își dorește să părăsească casa Puterea Dragostei. Mai mult, aceasta a și căutat bilet de avion spre România.

  Citeste si: "Esti terminat!" Mesaj dur primit de Bogdan Mocanu

  „Asta arată caracterul ei. Atâta respect are ea. N-am ce să zic. Dacă asta este capacitatea ei, eu nu mă bag. Dacă prin asta își arată demnitatea, foarte bine. Să o facă în continuare.

  Nu știu cât o să mai rezist în competiție. Astăzi chiar am căutat bilet de avion să plec. Din păcate, nu este nimic valabil. Da, abia aștept să plec. Nu stau ca nimeni să mă lovească nimeni. Eu am fost perna de bătaie a tuturor. Dar pentru ce? De ce? Eu nu mă cobor la nivelul lor, că aș putea și eu să reacționez la fel, dar... Am vrut să plec acasă, dar nu sunt avioane, din păcate”, a spus Ella pe live.

  Citeste si: Bătaie fără precedent la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Scene șocante din culisele emisiunii!

  După acest moment, multe persoane au rugat-o pe Ella să rămână în competiție, însă concurenta este mai hotărâtă ca niciodată să revină în România și să înceapă o nouă viață. Din acest motiv, Ella a anunțat pe contul său de socializare că vrea să închirieze un apartament în București și le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali.

  Ella, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete

  Cutremur în showbiz. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolescu: „Nu mai există șanse de împăcare”

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri