Ella de la Puterea Dragostei a leşinat la filmări! Ce s-a întâmplat cu frumoasa concurentă?


Ella de la Puterea Dragostei a leşinat la filmări! I s-a făcut rău când a fost sunată de mama ei!


In articol:

Ella de la Puterea dragostei trece prin clipe cumplite. În numai 24 de ore, concurenta de la Puterea dragostei și-a pierdut doi unchi. Unul dintre ei fusese testat pozitiv cu coronavirus, iar Ella este extrem de îngrijorată, deoarece părinții săi au intrat în contact cu bărbatul chiar în ziua diagnosticării.

„La două zile distanță a mai plecat un unchi dintre noi. Astăzi familia mea este incompletă. M-am întrebat de ce asa, de ce acum... de ce? De ce, de ce? Întrebări fără răspuns... De ce-i așa? O ști EL, Dumnezeu! Din respect pentru familia mea o perioadă nu voi mai posta! Aveți grijă de voi”, a scris Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram.

Citeste si: Cătălin de la Puterea Dragostei, despre bătaia cu băieții: „Tot ei și-au luat-o. Și-au scrântit mâna”

Ella de la Puterea Dragostei a leşinat la filmări! "În aceste momente toţi trebuie să fim lângă Ella, durerea este mare, iar ea are nevoie de toată susţinerea noastră"

La scurt timp după ce a dat vestea tragică, Manuela de la Puterea Dragostei a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj prin care își arăta compasiunea față de Ella care este și prietena ei, iar Ella a distribuit acest mesaj.

Ei bine, potrivit vloger-iţelor Reea şi Tina, din pricina suferinţei Ella a leşinat la filmări.

" Ella a leşinat la filmări. După cum ştiţi, i-au murit doi unchi pe care nici nu a putut să-i vadă din cauza coronavirusului. Nici măcar la înmormântare nu poate să meargă, după cum ştim cu toţii. În aceste momente toţi trebuie să fim lângă Ella, durerea este mare, iar ea are nevoie de toată susţinerea noastră.

E crunt să-ţi moară o persoană dragă, iar ei i-au murit două în 24 de ore. V-am zis, a leşinat. Când a sunat-o mama ei şi i-a dat vestea, mânca, i s-a făcut rău şi a leşinat. Au sărit băieţii să o ajute. Săraca. Mă bucur însă că toţi colegii ei empatizează cu ea şi o protejează", au spus Reea şi Tina în vlog-ul lor.

Citeste si: Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”


Abonează-te pe

Citește și:

Keed a fost la un pas de eliminarea de la Chefi la Cuţite. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

SOMITATE: Cine a fost Maria Tănase. Data nașterii, căsătorie, moarte

SOMITATE: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. Data nașterii, căsătorie, copii, divorț, moarte

DESCOPERĂ: 4 reţete cu avocado pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri