Ella, amenințată înainte de finala Puterea dragostei: „Să nu mă faci să vin acasă, să îți rup năsucul”


Ella, amenințată înainte de finala Puterea dragostei. Concurenta a făcut publice amenințările care i se aduc din partea persoanei la care nu se aștepta.


In articol:

Scandalul dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu continuă. În timp ce fostul concurent de la Puterea dragostei se afla pe litoral și a suferit un accident grav, Andra și Ella și-au trimis mai multe mesaje halucinante.

Pentru că s-a gândit că se va interpreta întâlnirea Ellei cu Bogdan Mocanu din Centrul Vechi, Ella a decis să îi trimită un mesaj pe Instagram Andrei Volos și să o anunțe de această revedere.

Citeste si: Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”

„Andra, să știi că m-am întâlnit fără să vreau cu Mocanu, nu am stat mai mult de două minute, cât m-a salutat și l-am întrebat de tine! Te rog să nu-ți dai filme”, i-a scris Ella Andrei Volos, la scurt timp după ce a fost surprinsă cu Bogdan Mocanu în oraș.

Citeste si: Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Andra Volos urma să vină în România

Andra a primit această veste destul de violent și a amenințat-o pe Ella prin intermediul unui apel. Fosta concurentă i-a transmis Ellei că este perversă și că nu ar vrea să vină în România să o pună la punct. De altfel, planurile i-au fost date peste cap Andrei, care voia să vină în România să o susțină pe Bianca. După ce a văzut fotografia cu Ella și Bogdan, aceasta a anulat biletul.

Ella, amenințată înainte de finala Puterea dragostei: „Să nu mă faci să vin acasă, să îți rup năsucul”
Ella, amenințată înainte de finala Puterea dragostei: „Să nu mă faci să vin acasă, să îți rup năsucul”

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a suferit un accident teribil! Cei doi s-au certat toată ziua în mediul online: "Fără cuvinte..."

„Tu, ești o perversă și jumătate. Lasă vrăjeala și du-te și linge-l în fund. Să nu mă faci să vin acasă, să îți rup năsucul ăla fake ce ești. Stai liniștită, că dacă e să te liniștesc eu, te cumințesc eu. Nu pentru Bogdan, că dacă nu am făcut eu show cu Bia, nu oi face eu show cu tine”, i-a transmis Andra nervoasă, după ce sâmbătă a recunoscut că ea și cu Bogdan Mocanu nu au mai vorbit de o săptămână, deși erau iubiți.

Bogdan Mocanu a suferit un accident la mare

Fotografia cu Ella ar fi pus capac relației, iar Andra l-a blocat pe Bogdan Mocanu. La scurt timp, Bogdan a plecat la mare, acolo unde a suferit un grav accident. Din fericire, el nu a suferit răni grave, însă nu același lucru se poate spune și despre mașina sa, care a fost grav avariată.


Citește și:

Bogdan Mocanu, prins cu Ella în oraș: „Nu poți face din țăran...”

Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Ramona de la Puterea dragostei a mers la Livian la Cluj: „Eu am plecat”

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă pentru Livian: „Abia aștept să îl pupăcesc”

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri