Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa! Cele două s-au întâlnit pentru prima dată după 3 luni


Elena Udrea a primit o vizită extrem de importantă în urmă cu doar puțin timp! Fetița sa a venit să o vadă pentru prima dată în ultimele trei luni


In articol:

Elena Udrea a avut ocazia să se întâlnească cu fetița sa, după trei luni în care au stat departe una de cealaltă. Fostul ministru și cea mică au stat împreună în camera special amenajată din penitenciar, și anume „Mama și copilul”. Elena Udrea a ieșit din carantină, iar prima ei dorința a fost aceea de a-și vedea copilul, lucru care s-a și întâmplat.

Citeste si: „Avea deja o afecțiunea și nu a fost tratată corespunzător”. Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar pe timp de carantină

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Elena Udrea și Adrian Alexandrov

[Sursa foto: Facebook]

Elena Udrea a fost vizitată de către fetița ei

Se pare că inițial, fostul politician și Adrian Alexandrov nu și-au dorit ca cea mică să știe unde se află mama sa sau să se întâlnească la penitenciar, însă lucrurile s-au schimbat între timp. Cei doi au decis ca fetița să fie adusă la ea, în penitenciar.

Camera „Mama și Copilul”, special amenajată în singurul penitenciar de femei de la noi din țară, Târgșorul Nou, din Prahova, a fost amenajată în 2012.

Aceasta este dotată cu două camere de deținere, spălător, dar și o curte special creată pentru ca mamele și copiii să aibă un loc în care să-și desfășoare activitățile, separat de celelalte femei condamnate.

Citeste si: Ce vârstă are Elena Udrea. „Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau”

Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa

Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa

[Sursa foto: Facebook]

Cum arată camera „Mama și copilul”

În camera penitenciarului există, printre altele, atât paturi pentru adulți, cât și pentru bebeluși, spațiu special unde mămicile pot prepara hrana pentru cei mici, dispunând inclusiv de cuptor cu microunde, plită electrică, frigider și storcător de fructe. Camera „Mama și copilul” are, de asemenea, și baie proprie.

În curtea destinată mămicilor și copiilor există o biserică, dar și foișoare, acolo unde deținutele își pot petrece timpul cu cei mici la aer. 

Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa

Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fetița sa

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Băsescu este de nerecunoscut! Cât de transformată este în prezent

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Elena Udrea a primit veşti neplăcute după gratii. „Discuţia se poartă printr-un geam!”

Elena Udrea, mesaj sfâșietor înainte de Paște: „Fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară”

Ce țară din Europa va da amenzi pentru folosirea aerului condiționat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
5 zodii care adoră să flirteze
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri