Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama!


“A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, este vizată de aproape întreaga echipă, propunerile de eliminare din concurs nu întârzie să apară, aproape la fiecare Consiliu de eliminare. Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-ul “Survivor România”, Elena Ionescu a acordat un interviu în care a povestit că, sub zâmbetul și optimismul mereu afișat, se ascunde o viață întreagă de sacrificii și momente dramatice prin care a trecut.

Faimoasa Elena Ionescu a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia au fost cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală. Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

Elena Ionescu
Elena Ionescu

“Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”,   spune artista.

Elena Ionescu
Elena Ionescu

            Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama sa a primit un diagnostic crunt, în urma căruia a necesitat o intervenție chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. Acum totul este bine, dar experiența a marcat-o profund.

“În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire.

Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine”,  adaugă Elena Ionescu.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Keed a fost la un pas de eliminarea de la Chefi la Cuţite. Ce beneficii au ingredientele alese în prima proba a concurenților, pentru organismul tău

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

SOMITATE: Cine a fost Maria Tănase. Data nașterii, căsătorie, moarte

SOMITATE: Cine a fost Lady Diana, Prințesă de Wales. Data nașterii, căsătorie, copii, divorț, moarte

DESCOPERĂ: 4 reţete cu avocado pentru slăbit. Ce beneficii are acest fruct în diete şi nu numai

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri