Elena Ionescu, declarații neașteptate despre Elena Marin! „Să-i dăm forță că e femeie!” EXCLUSIV


Elena Ionescu a făcut declarații neașteptate despre singura fată rămasă în echipa Faimoșilor, Elena Marin.


In articol:

Elena Ionescu a participat seara trecută la evenimentul „Summer Fashion Gala” și ne-a mărturisit că urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție Survivor România. Cântăreața a mai declarat că retrăiește emoțiile odată cu cei care luptă acum pentru marele premiu în Republica Dominicană.

„Trăiesc emoții uitându-mă acolo la ei, îmi doresc să câștige toți, pentru că știu cât de greu e pentru fiecare.

E atât de greu să spui că unu-i mai bun ca celălalt, pentru că toți trăiesc în aceleași condiții foarte, foarte grele și știu ce înseamnă „Survivor” cu adevărat. Nu pot decât să fiu mândră de ei pentru că îi văd că se descurcă și se străduiesc să facă tot ce-i mai bun.”

Elena Ionescu a declarat că este destul de greu să facă un pronostic în legătură cu un posibil câștigător al show-ului de supraviețuire.

Câștigătoarea Survivor 2020 a mărturisit că se regăsește în povestea Elenei, întrucât la rândul ei, a tolerat multe lucruri pe vremea când era concurentă.

„E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucluri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost.

Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun.”

Citeste si: Elena Marin, atacată dur în mediul online! Cum a reacționat logodnicul Faimoasei de la Survivor, care s-a schimbat mult fizic în cele 5 luni de competiție

Elena Ionescu, declarații în exclusivitate despre Elena Marin

Elena Ionescu și-a spus părerea despre singura fată rămasă în echipa Faimoșilor, Elena Marin. Fosta concurentă de la Survivor a declarat că își dorește să o vadă în finală pe Faimoasă.

„Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie. Să-i dăm forță că e femeie.”

Citeste si: Elena Ionescu îi critică pe concurenții de la Survivor! Ce greșeli uriașe fac


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru corp cu zaț de cafea. Cea mai bună rețeta de scrub cu zaț de cafea!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Scrub cu zahăr pentru corp. Specialiștii îți dau toată detaliile necesare pentru realizarea scrub-ului cu zahăr

CITEȘTE: Exemple de tunsori pentru păr ondulat și fața rotundă

CITEȘTE: Idei de tunsori pentru femei de peste 50 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Scrub natural pentru buze senzuale. Cum pregătești acest exfoliant la tine acasă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri