Elena Ionescu, câștigătoare Survivor România: ”N-am mai avut menstruație de 4 luni”! Faimoasa explică și de ce s-a îngrășat în Dominicană


Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 2020, a dezvăluit că n-a mai avut menstruație din luna ianuarie.


In articol:

Elena Ionescu n-a mai avut menstruație de la începerea show-ului Survivor, adică de la mijlocul lunii ianuarie. Câștigătoarea show-ului Survivor România 2020 a dezvăluit că a suferit o dereglare hormonală gravă încă de când a ajuns în Republica Dominicană, cauză pentru care a și luat câteva kilograme în plus, în timp ce colegii ei, în special băieții, au slăbit dramatic (Cezar a slăbit peste 16 kilograme în 4 luni).

Citeste si: Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! ”Suprafața și carcasa sunt trecătoare”

Elena Ionescu, câștigătoare Survivor: ”Am o problemă hormonală”

”Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi... Atunci când corupul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că exisatu niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Citeste si: Elena Ionescu, secretul sutienului roz de la Survivor România 2020. De ce a purtat marea câștigătoaare, timp de 4 luni, aceeași ținută? EXCLUSIV

Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la aceast problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a dezvăluit Elena Ionescu, marea câștigătoare a show-ului Survivor România 2020, pe vlogul său.

 

Și concurentele de la Exatlon au avut probleme hormonale

În show-ul Exatlon, filmat tot în Republica Dominicană, mai multe concurente s-au plâns de dereglări hormonale. Este cazul Dianei Bulimar, care s-a îngrășat în loc să slăbească (deși echipa din care făcea parte era mai slabă decât a advesrarilor, deci și recompensele erau mult mai puține), sau a Marianei Nenu, care exact precum Elena Ionescu, s-a plâns că n-a mai avut menstruație în timpul emisiunii.

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!


Citește și:

Elena Ionescu, declarații șocante după ce a apărut la Survivor România nemachiată! ”Suprafața și carcasa sunt trecătoare”

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Scandalul nu s-a încheiat după Survivor România între Ghiță și Elena Ionescu! Acuzații grave din partea fanilor după o declarație controversată

Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România

Doctorul Adrian Streinu Cercel anunță: „Toți suntem în aceeași mare problemă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri