„Ele stau și freacă hainele soților! Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Mi se pare de plâns.” Cristina Șișcanu criticată pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele

„Ele stau și freacă hainele soților! Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Mi se pare de plâns.” Cristina Șișcanu criticată pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele
„Ele stau și freacă hainele soților! Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Mi se pare de plâns.” Cristina Șișcanu criticată pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele

In urma cu ceva timp, Cristina Șișcanu a avut prima reacție în mediul online după ce a fost criticată de internauți pentru faptul că soțul său își spăla singur pantalonii. Ce părere are Mădălin Ionescu despre acest comportament?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar de-a lungul relației nu s-au sfiit să facă publice detalii din interiorul familiei, fie că vorbim de imagini sau filmulețe din vacanțe sau cu activitățile lor zilnice.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV și soțul său sunt foarte activi în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii lor, fapt care a generat de-a lungul timpului atât apreciere, cât și numeroase critici.

Săptămânile trecute, șatena a fost atenționată în mediul online de unii internauți cu privire la comportamentul pe care îl are față de soțul său. Mai exact, Cristina Șișcanu a fost taxată dur pentru faptul că l-a filmat pe Mădălin Ionescu în timp ce își spăla singur pantalonii.

Cristina Șișcanu se bazează pe munca în echipă în relația de cuplu

Citește și: „Înjurătura nu este părere! Acești indivizi fără căpătâi, care nu au făcut nimic cu viața lor, stau ascunși în spatele unui telefon mobil.” Mădălin Ionescu a răbufnit în mediul online!

Cristina Șișcanu criticată pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: „Ținuta cu care merg astăzi pe pârtie. Nu o fac pentru cele care mi-au comentat blana.” Cum s-a îmbrăcat Cristina Șișcanu pe pârtie, după ce a primit numeroase critici legate de haina de blană?

Văzând criticile din mediul online, vedeta a făcut un video pe pagina sa de Facebook prin intermediul căruia explică ce principii sănătoase a adoptat ea în relația cu Mădălin Ionescu.

După ce am postat videoul acela în care Mădălin își spală pantalonii în camera de hotel pentru că și-a scăpat niște sos roșu pe pantalonii albi, pe mine m-au îngrozit comentariile în care multe dintre femei îmi spuneau că de ce nu îi spăl eu pantalonii. Mi-am dat seama cum trăiesc aceste femei și care sunt regulile lor de viață. Ele stau și freacă hainele soților.

Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Asta nu înseamnă că nu îi speli niciodată o haină, nu îi calci sau nu îl ajuți, dar mi se pare că munca în echipă este cea care ar trebui să dăinuie într-o familie. Ele erau consternate că Mădălin face acest lucru. Mie mi se pare și pe plâns, nu numai de râs .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Ce părere are Mădălin Ionescu cu privire la comportamentul soției sale?

Cristina Șișcanu criticată pentru faptul că Mădălin Ionescu își spală singur hainele!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

În cadrul videoului respectiv a apărut și Mădălin Ionescu, care îi ia apărarea soției sale, mărturisind că este suficient de matur încât să se descurce singur în realizarea anumitor treburi casnice.

Sunt foarte multe femei care fac gesturile astea pentru soții lor, dar îi urăsc în tăcere. Dacă ar avea alternative, i-ar părăsi în orice clipă. Eu nu mi-am pus niciodată problema că soția mea ar trebui să fie menajeră.

Nu mi-am dorit asta de la Cristina. Nu mi-am dorit o parteneră de viață care să îmi spele lenjeria intimă, ciorapii sau pantalonii. M-aș fi simțit jenat să o rog pe Cristina să îmi spele pantalonii. Eu am fost crescut în acest spirit, ca bărbat să pot să mă descurc în orice situație. Să știu să gătesc, să pot să-mi spăl niște lucruri, să știu să-mi calc cămăși. De la soție am avut alte așteptări. Să ne simțim bine împreună, să ne completăm reciproc, să avem aceeași viziune asupra vieții, să construim lucruri împreună, să ne sprijinim reciproc, lucruri care contează enorm în viață .”, a explicat prezentatorul TV.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Nu duce deloc spre neamul lui tata. Doar Maria Ciobanu știe de ce.” Dragoș Dolănescu, un nou atac la adresa lui Ionuț Dolănescu! Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, declarații controversate!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies