Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"


Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! Fetiţa a suferit un accident!


In articol:

Ela Crăciun a avut parte de momente de panică, fiind nevoită să ajungă la spitalul de urgență cu fiica ei. Micuța Alesia, în vârstă de opt ani, a suferit un accident căzând și fracturându-și degetul inelar.

Dacă la început părea că are o simplă entorsă, fetița a manifestat dureri din ce în ce mai mari, astfel că mama ei a dus-o de urgență la spital, unde i s-a făcut radiografie și s-a constatat că are fractură. Medicii i-au imobilizat degetul și i-au pus atelă, cu care va trebui să stea cel puțin 10 zile. În tot acest timp, ea va trebui să țină pasul orelor online de la școală, iar mama ei o va ajuta să redacteze temele pe care trebuie să le rezolve.

Citeste si: Trei rețete pentru copii, simple și ușor de preparat acasă

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Degetul rupt este de la mâna dreaptă, așa că îi este dificil să tasteze cu cealaltă mână" 

Am tras o sperietură zdravănă pentru că Alesia a început să manifeste dureri foarte mari la ceva timp după ce a căzut. Am crezut că a fost un incident inofensiv inițial, însă am mers de urgență la spital când am văzut că situația e destul de gravă. I-au descoperit degetul fracturat și i s-a pus atelă cu care va trebui să stea 10 zile. Alesia e foarte năzdrăvană. Face cât 10 băieți la un loc. Este prima ei accidentare urmată de fractură. Sper să fie ultima, totuși. Momentan avem ceva probleme cu lecțiile. Degetul rupt este de la mâna dreaptă, așa că îi este dificil să tasteze cu cealaltă mână, darămite să și scrie. Așa că trebuie să o ajut eu de fiecare dată. Îmi dictează și eu redactez”, povestește Ela Crăciun.

Citeste si: Rețetă de pâinici de casă fără drojdie! Ela Crăciun vine în ajutorul gospodinelor!

Alesia este deja o vedetă în mediul online. Are propria pagina de Instagram și propriul canal de IGTV. Filmările sale sunt urmărite și apreciate de mulți copii de vârsta ei care, atunci când o întâlnesc în viața de zi cu zi, o asaltează pentru a le da autografe și a se fotografia cu ei.

Citeste si: Ce să faci cu copilul acasă cât sunt închise școlile din cauza coronavirusului? Sfaturi de la specialist!


Citește și:

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Ruby a făcut pasul cel mare? Se pare că vedeta a spus "DA"

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri