Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice


Terapiile de întinerire și antirid sunt printre cele mai folosite tehnici de înfrumusețare non-invazive, ce pot înlocui cu ușurintă numeroase intervenții chirurgicale.


In articol:

Diana Baicu, specialist în beauty, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cum poți obține un efect de întinerire și antirid, fără a apela la intervenții cosmetice.

Specialista a precizat faptul că, odată cu trecerea timpului, pielea începe să își piardă din elasticitate, ridurile încep să își facă apariția, și tenul își pierde din strălucire.

“Odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde din elasticitate, apar ridurile, și tenul își pierde strălucirea”, a specificat ea.

Produse cosmetice cu efect de întinerire și antirid

Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice

[Sursa foto: freepik]

Terapia cu radiofrecvență

Terapia cu radiofrecvență este o metodă non-invazivă prin care se obține foarte ușor un efect de întinerire.  Radiofrecvența ajută la netezirea pielii, pentru un aspect general mai tânăr. Efectul obținut este unul imediat, iar efectul maxim se obține la trei luni de la tratament, care durează un an.

“Există extrem de multe metode non-invazive prin care putem obține efectul de lifting.

Există tratamente estetice care sunt total non-invazive, al căror efect de lifting durează un an. Îmi place mult o tehnologie care folosește radiofrecvență, se face o separare a apei de colagen și noi stimulăm colagenul. Efectul pe care îl obținem este imediat, dar efectul maxim îl obținem la trei luni de la tratament, care durează un an”, a explicat ea.

Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice

[Sursa foto: freepik]

Microneedling

Microneedlingul reprezintă o tehnologie folosită în cabinetele de îngrijire estetică. Cu toate astea, acesta este asociat cu diverse produse cosmetice. Microneedlingul se face cu ajutorul unor micro ace, care pătrund la nivelul pielii până la 3ml.

“O altă tehnologie pe care o găsim în cabinetele de îngrijire estetică este microneedling, însă acesta este asociat cu diverse produse cosmetice, de data aceasta. Sunt niște micro ace, care pătrund la nivelul pielii până la 3ml”, a precizat aceasta.

Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice

[Sursa foto: freepik]

Serum cu efect de întinerire

Multe persoane obișnuiesc să folosească diverse serumuri cu efect de întinerire, iar în momentul în care este aplicat după tratamentele menționate mai sus, se va observa un efect mult mai vizibil. Serumurile se folosesc pe întreaga perioadă a curei, deoarece tratamentele de microneedling nu se fac doar singular, adică doar un singur tratament cum este în cazul radiofrecvenței, ci se repetă odată la trei săptămâni, sau o lună. Mai apoi, se pot aplica acasă produsele  cosmetice.

“Exista tot felul de serumuri cu efect de lifting, in momentul in care noi l-am aplicat după aceste tratamente, este normal au un efect mult mai vizibil. Aceste serumuri le folosim pe parcursul întregii cure pentru că aceste tratamente de microneedling nu se fac doar singular, adică doar un singur tratament așa cum a fost in cazul radiofrecvenței, ci se repetă la trei săptămâni, o lună, și după aceea acasă aplicăm produsele”, a menționat specialista.

Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice

[Sursa foto: freepik]

Fiolă cu efect de întinerire și antirid

Fiola cu efect de întinerire și antirid se aplică pe toată fața, gât și decolteu, pentru a dura toată ziua respectivă, dar și următoarele două, trei zile. Dacă se vor aplica alte tipuri de fiole care stimulează colagenul sau care conțin pro colagen, se poate obține un efect de lifting, în special dacă se efectuează o cură timp de o săptămână, două sau trei, în funcție de necesitățile pielii. Zilnic se aplică o fiolă, dimineața sau seara, pentru un efect vizibil undeva la o lună, o lună și jumătate.

“Putem folosi efecte de lifting și cu ajutorul produselor cosmetice, doar ca acest efect poate sa dureze două, trei zile, dacă folosim, de exemplu, fiole care au efect de lifting imediat. Aplicam fiola pe toată fața, gât și decolteu, și vom avea un efect de lifting absolut ziua respectivă, dar și următoarele două, trei zile. Dacă aplicăm alte tipuri de fiole care ne stimulează colagenul sau care conțin pro colagen, putem să obținem un efect de lifting, in special dacă facem o cura de o săptămâna, două sau trei, în funcție de necesitățile pielii noastre. Zilnic ne aplicam o fiola dimineața sau seara, și atunci putem avea un efect vizibil undeva la o lună, o lună și jumătate”, a mai precizat ea.

Mască

Masca este recomandată să fie folosită rece, pentru ca în acel moment să se obțină un dublu efect. Masca are părți în lateral care se prind după urechi, pentru a se obține un efect de lifting mecanic. Totodată, este recomandată folosirea produselor care stimulează producția de colagen și elastină. 

“Este ideal ca masca sa fie rece, pentru ca atunci vom avea dublu efect. Masca are niște părți care se prind după urechi, și atunci avem și efect de lifting mecanic și bineînțeles, dacă reușim sa luam și colagen, elastină, acid hialuronic, a mai spus specialista.

Efect de întinerire și antirid cu ajutorul produselor cosmetice

[Sursa foto: freepik]


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să avem o rutină de skincare cât mai corectă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cauzele durerilor de călcâie

Totul despre fiolele de înfrumusețare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri