EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp

EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp

Ilinca Vandici

Moda, această artă a reinventării permanente și a transformării de sine, continuă să ne fascineze și să ne provoace continuu. Se spune că modă este trecătoare, dar în realitate, ea nu dispare niciodată, ci revine ciclic, reinterpretată și adaptată, devenind astfel o constantă în viețile noastre. Mă declar o pasionată de modă, așa cum bine știți, și pot să afirm că am observat de-a lungul timpului cum tendințele vechi revin cu o forță surprinzătoare, oferindu-ne astfel șansa de a redescoperi și de a reevalua piese vestimentare pe care le-am iubit cândva și le-am “uitat” în dressing.

În fiecare sezon, revistele mari de modă, dar și podiumurile de modă din întreaga lume vin către public cu noi trenduri. Unele sunt inovatoare, altele sunt reinterpretări ale unor stiluri din trecut. Dar, în esență, moda este un ciclu. Vedem cum anii ’90 revin în forță, cum stilul retro devine din nou relevant timpurilor noastre, cum influențele boho-chic- pe care atât eu cât și concurentele l-am tot abordat în atâtea ediții de “Bravo, ai stil! – își fac loc în garderobele noastre.

Aceste trenduri nu sunt doar o întoarcere în trecut, ci și o adaptare la prezent, o combinație între vechi și nou care creează ceva unic, spectaculos.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Știu că mulți dintre noi ne adresăm, de cele mai multe ori, întrebarea: purtăm noi hainele sau ele ne poartă pe noi? Într-o lume în care suntem bombardați cu imagini perfecte, outfit-uri impecabile și cu un ideal de frumusețe impus de societate, iată că hainele pe care le alegem, cred eu, ar trebui să fie o extensie a personalității noastre, nu o “mască” sub care să ne ascundem.

Sfatul meu este să țineți cont de trenduri în materie de modă, dar să nu epatăm vestimentar, doar pentru a fi în pas cu moda, ci trebuie să purtăm ceea ce ni se potrivește, cum ne simțim bine pentru a ne da acea stare de spirit perfectă.

Indiferent de tendințele în modă ale momentului, trebuie să purtam doar ceea ce ne vine bine, hainele ar trebui să ne pună în valoare, să ne facă să ne simțim încrezători și autentici.

Și, de ce nu, mai puternici. J Pentru că, în fond, nu este vorba doar despre a fi la modă, ci despre a ne simți bine în pielea noastră. O ținută bine aleasă poate transforma complet modul în care ne percepem și cum ne văd ceilalți. Este esențial sa găsim acele piese vestimentare care să ne facă să ne simțim că și cum am fi centrul Universului.:)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Și când spun “centrul Universului” nu mă refer la a fi buricul pământului și nici despre a fi în centrul atenției, ci de a te simți bine în pielea ta. Hainele ar trebui să fie o reflectare a stării noastre interioare, a personalității și a stilului nostru unic. Nu contează dacă suntem în trend sau nu, important este să purtăm acele haine care ne fac să ne simțim speciali.

Moda este, în cele din urmă, o formă de expresie personală. Este despre a găsi acel echilibru perfect între stilul individual și tendințele actuale, despre a ne simți confortabil și autentici în fiecare zi.

Sunt de părere că moda revine mereu, dar si noi suntem cei care îi dăm viață și sens. Așa că, în loc să ne lăsăm purtați de valul tendințelor, ar trebui sp ne concentrăm pe ceea ce ne reprezintă cu adevărat.

Să alegem acele piese vestimentare care ne pun în valoare, care ne fac să strălucim și să ne simțim bine în pielea noastră. Este unul dintre sfaturile pe care le-am învățat atât eu, cât și concurentele de la “Bravo, ai stil! de la dragii noștri jurați.

 

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Cu drag și o pasiune uriașă pentru modă,

Ilinca.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies