EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp

EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp
Ilinca Vandici

Moda, această artă a reinventării permanente și a transformării de sine, continuă să ne fascineze și să ne provoace continuu. Se spune că modă este trecătoare, dar în realitate, ea nu dispare niciodată, ci revine ciclic, reinterpretată și adaptată, devenind astfel o constantă în viețile noastre. Mă declar o pasionată de modă, așa cum bine știți, și pot să afirm că am observat de-a lungul timpului cum tendințele vechi revin cu o forță surprinzătoare, oferindu-ne astfel șansa de a redescoperi și de a reevalua piese vestimentare pe care le-am iubit cândva și le-am “uitat” în dressing.

În fiecare sezon, revistele mari de modă, dar și podiumurile de modă din întreaga lume vin către public cu noi trenduri. Unele sunt inovatoare, altele sunt reinterpretări ale unor stiluri din trecut. Dar, în esență, moda este un ciclu. Vedem cum anii ’90 revin în forță, cum stilul retro devine din nou relevant timpurilor noastre, cum influențele boho-chic- pe care atât eu cât și concurentele l-am tot abordat în atâtea ediții de “Bravo, ai stil! – își fac loc în garderobele noastre.

Aceste trenduri nu sunt doar o întoarcere în trecut, ci și o adaptare la prezent, o combinație între vechi și nou care creează ceva unic, spectaculos.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Știu că mulți dintre noi ne adresăm, de cele mai multe ori, întrebarea: purtăm noi hainele sau ele ne poartă pe noi? Într-o lume în care suntem bombardați cu imagini perfecte, outfit-uri impecabile și cu un ideal de frumusețe impus de societate, iată că hainele pe care le alegem, cred eu, ar trebui să fie o extensie a personalității noastre, nu o “mască” sub care să ne ascundem.

Sfatul meu este să țineți cont de trenduri în materie de modă, dar să nu epatăm vestimentar, doar pentru a fi în pas cu moda, ci trebuie să purtăm ceea ce ni se potrivește, cum ne simțim bine pentru a ne da acea stare de spirit perfectă.

Indiferent de tendințele în modă ale momentului, trebuie să purtam doar ceea ce ne vine bine, hainele ar trebui să ne pună în valoare, să ne facă să ne simțim încrezători și autentici.

Și, de ce nu, mai puternici. J Pentru că, în fond, nu este vorba doar despre a fi la modă, ci despre a ne simți bine în pielea noastră. O ținută bine aleasă poate transforma complet modul în care ne percepem și cum ne văd ceilalți. Este esențial sa găsim acele piese vestimentare care să ne facă să ne simțim că și cum am fi centrul Universului.:)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Și când spun “centrul Universului” nu mă refer la a fi buricul pământului și nici despre a fi în centrul atenției, ci de a te simți bine în pielea ta. Hainele ar trebui să fie o reflectare a stării noastre interioare, a personalității și a stilului nostru unic. Nu contează dacă suntem în trend sau nu, important este să purtăm acele haine care ne fac să ne simțim speciali.

Moda este, în cele din urmă, o formă de expresie personală. Este despre a găsi acel echilibru perfect între stilul individual și tendințele actuale, despre a ne simți confortabil și autentici în fiecare zi.

Sunt de părere că moda revine mereu, dar si noi suntem cei care îi dăm viață și sens. Așa că, în loc să ne lăsăm purtați de valul tendințelor, ar trebui sp ne concentrăm pe ceea ce ne reprezintă cu adevărat.

Să alegem acele piese vestimentare care ne pun în valoare, care ne fac să strălucim și să ne simțim bine în pielea noastră. Este unul dintre sfaturile pe care le-am învățat atât eu, cât și concurentele de la “Bravo, ai stil! de la dragii noștri jurați.

 

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cu drag și o pasiune uriașă pentru modă,

Ilinca.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies