EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp

EDITORIAL: Moda, o întoarcere continuă în timp
Ilinca Vandici

Moda, această artă a reinventării permanente și a transformării de sine, continuă să ne fascineze și să ne provoace continuu. Se spune că modă este trecătoare, dar în realitate, ea nu dispare niciodată, ci revine ciclic, reinterpretată și adaptată, devenind astfel o constantă în viețile noastre. Mă declar o pasionată de modă, așa cum bine știți, și pot să afirm că am observat de-a lungul timpului cum tendințele vechi revin cu o forță surprinzătoare, oferindu-ne astfel șansa de a redescoperi și de a reevalua piese vestimentare pe care le-am iubit cândva și le-am “uitat” în dressing.

În fiecare sezon, revistele mari de modă, dar și podiumurile de modă din întreaga lume vin către public cu noi trenduri. Unele sunt inovatoare, altele sunt reinterpretări ale unor stiluri din trecut. Dar, în esență, moda este un ciclu. Vedem cum anii ’90 revin în forță, cum stilul retro devine din nou relevant timpurilor noastre, cum influențele boho-chic- pe care atât eu cât și concurentele l-am tot abordat în atâtea ediții de “Bravo, ai stil! – își fac loc în garderobele noastre.

Aceste trenduri nu sunt doar o întoarcere în trecut, ci și o adaptare la prezent, o combinație între vechi și nou care creează ceva unic, spectaculos.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Știu că mulți dintre noi ne adresăm, de cele mai multe ori, întrebarea: purtăm noi hainele sau ele ne poartă pe noi? Într-o lume în care suntem bombardați cu imagini perfecte, outfit-uri impecabile și cu un ideal de frumusețe impus de societate, iată că hainele pe care le alegem, cred eu, ar trebui să fie o extensie a personalității noastre, nu o “mască” sub care să ne ascundem.

Sfatul meu este să țineți cont de trenduri în materie de modă, dar să nu epatăm vestimentar, doar pentru a fi în pas cu moda, ci trebuie să purtăm ceea ce ni se potrivește, cum ne simțim bine pentru a ne da acea stare de spirit perfectă.

Indiferent de tendințele în modă ale momentului, trebuie să purtam doar ceea ce ne vine bine, hainele ar trebui să ne pună în valoare, să ne facă să ne simțim încrezători și autentici.

Și, de ce nu, mai puternici. J Pentru că, în fond, nu este vorba doar despre a fi la modă, ci despre a ne simți bine în pielea noastră. O ținută bine aleasă poate transforma complet modul în care ne percepem și cum ne văd ceilalți. Este esențial sa găsim acele piese vestimentare care să ne facă să ne simțim că și cum am fi centrul Universului.:)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Și când spun “centrul Universului” nu mă refer la a fi buricul pământului și nici despre a fi în centrul atenției, ci de a te simți bine în pielea ta. Hainele ar trebui să fie o reflectare a stării noastre interioare, a personalității și a stilului nostru unic. Nu contează dacă suntem în trend sau nu, important este să purtăm acele haine care ne fac să ne simțim speciali.

Moda este, în cele din urmă, o formă de expresie personală. Este despre a găsi acel echilibru perfect între stilul individual și tendințele actuale, despre a ne simți confortabil și autentici în fiecare zi.

Sunt de părere că moda revine mereu, dar si noi suntem cei care îi dăm viață și sens. Așa că, în loc să ne lăsăm purtați de valul tendințelor, ar trebui sp ne concentrăm pe ceea ce ne reprezintă cu adevărat.

Să alegem acele piese vestimentare care ne pun în valoare, care ne fac să strălucim și să ne simțim bine în pielea noastră. Este unul dintre sfaturile pe care le-am învățat atât eu, cât și concurentele de la “Bravo, ai stil! de la dragii noștri jurați.

 

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cu drag și o pasiune uriașă pentru modă,

Ilinca.

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies