Ediție specială de 1 Decembrie la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!


Dorian Popa, Horia Moculescu, Șelly, Daniela Condurache și Damian Drăghici în platoul emisiunii în care limba română este vedeta

 De 1 Decembrie, ediția specială a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată de la 22:30, la Kanal D, va reuni cinci concurenți celebri, foarte iubiți de publicul larg: Damian Drăghici, Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache și Șelly.  Artiști, influenceri, reprezentanți ai diferitelor generații vor sta față în față cu Dan Negru în platoul celui mai simplu de înțeles și iubit quiz show cu și despre cuvinte. 

" În ziua de astăzi, cu toate neologismele, tindem să inventăm cuvinte și eu prefer întotdeauna să verific. Le-aş spune tinerilor să pună mai mult accent pe carte; limba română este frumoasă și este bine să o vorbim corect",  a declarat Selly, un adevărat model al tinerei generații.

Spectacol va face joi seară și Dorian Popa. Spontan și competitiv, artistul este un utilizator al dicționarelor pentru că își dorește să ofere publicului său mesaje corecte.

"Provocarea intelectuală m-a adus aici (n.r. la Jocul   cuvintelor cu Dan Negru). Eu verific mereu expresii, cuvinte pe dexonline.ro ca să am explicația, sinonimele, ca să știu dacă am folosit corect sau nu (n.r. – o expresie, un cuvânt)", a subliniat artistul.

          Artiștii Daniela Condurache și Damian Drăghici sunt îndrăgiți pentru modul în care ne încântă de fiecare dată când sunt pe scenă; și ei au răspuns cu entuziasm invitației lui Dan Negru.

           "Este plin de viață (n.r. Dan Negru) și îmi place la nebunie ce face! Am emoții, nu sunt cel mai bun cu cuvintele, dar îmi place acest show pentru că e educativ", a spus Damian Drăghici.

          "Să vă uitați la emisiunea asta să vedeți cât sunt de implicată!",  a adăugat și cunoscuta interpretă a muzicii populare Daniela Condurache.

          Horia Moculescu este, poate, cel mai cunoscut și prolific compozitor din țara noastră. La cei 85 de ani, maestrul va oferi telespectatorilor un adevărat regal de cultură generală.

           "Îmi pare bine nu pentru că mă aflu în competiție cu ceilalți concurenți, ci eu față de mine. Lupta mea în ultimii 25 de ani este cu mine. Societatea evoluează, propune copii foarte speciali, cum este Selly. Astăzi limbajul este groaznic. Pe lângă sărăcia lexicului, limbajul este oribil, pigmentat cu expresii pe care noi nu le-am folosit. Le-aș spune tinerilor să citească, dar nu au când, pentru că nu îi lasă telefonul",  a spus emblematicul compozitor.

Nu ratați o ediție de colecţie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", ce aduce în fața publicului influenceri și artiști iubiți ai României, într-un adevărat antrenament al minții, de 1 Decembrie, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Guvernul va aproba continuarea pentru Programul „Noua Casă”. Anunțul făcut de Adrian Câciu și Nicolae Ciucă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Sute de români nu vor mai beneficia de cardul de energie. Aceștia vor primi notificare că au fost excluși

Ce este și cum poți să folosești acidul mandelic în îngrijirea tenului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce legătură este între Georgiana Lobonț și Culiță Sterp. S-a aflat cine este bărbatul misterios alături de care s-a pozat cântăreața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri