Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia

Ediție de colecție
Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia

Sâmbăta aceasta, Andreea Străvoiu și George Mihai ne prezintă frumusețile inegalabile ale Rivierei turcești

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit două ediții de colecție "ROventura", un adevărat ghid de călătorie pentru cei care în aceasta vara își doresc să descopere comorile turistice ale Turciei. 

Sâmbăta, de la ora 15.00, "ROventura" vă poartă prin "Țara Semilunei" și vă prezinta peisaje fabuloase și experiențe de călătorie unice.

Cei doi roventurieni au fost prezenți în studioul Știrilor Kanal D și au împărtășit telespectatorilor care sunt cele mai inedite experiențe din această călătorie, prima incursiune a echipei emisiunii în afara

țării.

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

George Mihai a fost impresionat de căldura cu care turcii își întâmpină oaspeții. Gurmand convins, prezentatorul "ROventura" recunoaște că una dintre destinațiile preferate a fost Idra-Madra, geoparc UNESCO și patria uleiului de măsline.

"Toată zona asta pe care se suprapune și geoparcul UNESCO trăiește cumva de pe urma livezilor de măslini, a uleiului de măsline pe care îl produc aici. L-am găsit în toate formele, în restaurante, în magazinele de suveniruri, în magazine tradiționale, la pensiune",  a povestit George Mihai.

"Odată ce ajungi, te bucuri de peisaje, dacă prinzi și apusul nu ai cum să nu te relaxezi și să nu pleci încărcat de energie pozitivă.

(...) Am testat toate uleiurile posibile de măsline.  Ai ce să vizitezi sunt foarte multe stațiuni, poate că foarte multe romanii nu le stiu încă, dar ar fi frumos să le descopere în drumul acesta din România spre Antalya sau alte locuri în care vor să ajungă",  a declarat Andreea Străvoiu.

Turcia este țara ospitalității, cu istorie și bijuteriile turistice care impresionează turiștii și îi fac să revină an de an pentru a se încarca de energie pozitivă.

George Mihai le-a oferit telespectatorilor Kanal D informații utile de călătorie. Una dintre acestea este că pot ajunge la destinație într-un timp mai scurt traversând cel mai mare pod suspendat din lume, care traversează Strâmtoarea Dardanele în drum spre Canakkale.

 

Nu ratați sâmbătă, de la 15:00, o noua ediție "ROventura", de aceasta data despre cele mai frumoase destinații de vacanță de pe Riviera Turcească, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Horoscop Rac Iulie 2024. Nativii Rac au o putere fizică și mentală extraordinară

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Ce spune Jean de la Craiova despre geloziile din familie. Care sunt limitele artistului: “Avem și noi o barieră.”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies