Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia

Ediție de colecție
Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia

Sâmbăta aceasta, Andreea Străvoiu și George Mihai ne prezintă frumusețile inegalabile ale Rivierei turcești

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit două ediții de colecție "ROventura", un adevărat ghid de călătorie pentru cei care în aceasta vara își doresc să descopere comorile turistice ale Turciei. 

Sâmbăta, de la ora 15.00, "ROventura" vă poartă prin "Țara Semilunei" și vă prezinta peisaje fabuloase și experiențe de călătorie unice.

Cei doi roventurieni au fost prezenți în studioul Știrilor Kanal D și au împărtășit telespectatorilor care sunt cele mai inedite experiențe din această călătorie, prima incursiune a echipei emisiunii în afara

țării.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

George Mihai a fost impresionat de căldura cu care turcii își întâmpină oaspeții. Gurmand convins, prezentatorul "ROventura" recunoaște că una dintre destinațiile preferate a fost Idra-Madra, geoparc UNESCO și patria uleiului de măsline.

"Toată zona asta pe care se suprapune și geoparcul UNESCO trăiește cumva de pe urma livezilor de măslini, a uleiului de măsline pe care îl produc aici. L-am găsit în toate formele, în restaurante, în magazinele de suveniruri, în magazine tradiționale, la pensiune",  a povestit George Mihai.

"Odată ce ajungi, te bucuri de peisaje, dacă prinzi și apusul nu ai cum să nu te relaxezi și să nu pleci încărcat de energie pozitivă.

(...) Am testat toate uleiurile posibile de măsline.  Ai ce să vizitezi sunt foarte multe stațiuni, poate că foarte multe romanii nu le stiu încă, dar ar fi frumos să le descopere în drumul acesta din România spre Antalya sau alte locuri în care vor să ajungă",  a declarat Andreea Străvoiu.

Turcia este țara ospitalității, cu istorie și bijuteriile turistice care impresionează turiștii și îi fac să revină an de an pentru a se încarca de energie pozitivă.

George Mihai le-a oferit telespectatorilor Kanal D informații utile de călătorie. Una dintre acestea este că pot ajunge la destinație într-un timp mai scurt traversând cel mai mare pod suspendat din lume, care traversează Strâmtoarea Dardanele în drum spre Canakkale.

 

Nu ratați sâmbătă, de la 15:00, o noua ediție "ROventura", de aceasta data despre cele mai frumoase destinații de vacanță de pe Riviera Turcească, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Este Gabi Bădălău bărbatul pe care Bianca Drăgușanu l-a iubit cel mai mult? „Nu înțeleg de unde puterea să depășesc anumite situații de-a dreptul dureroase.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Patrick vrea să intre într-o cunoaștere cu Teodora și renunță la orice fel de interacțiune cu Alexandra! Ce spune concurenta despre această situație: „Nu îmi inspiră încredere.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies