,,Ea s-a schimbat! Are momente când e paranoică”. Odeh, despre relația cu Grațiela de la Casa Iubirii


Grațiela și Odeh au fost amândoi concurenți ai emisiunii ,,Casa Iubirii”, unde s-au și cunoscut, iar din primele aceștia au avut o chimie. După ce au părăsit concursul, lucru care nu i-a împedicat, și-au continuat relația. Chiar dacă nu este totul lapte și miere, aceștia fac tot posibilul ca lucrurile să meargă bine.


In articol:

Grațiela și Odeh s-au plăcut în cadrul emisiunii ,,Casa Iubirii”, iar în momentul de față nu se mai află în competiție, deoarece au reușit să își construiască o relație și în afara show-ului.

Cum este relația celor doi

Gratiela și Odeh recunosc că nu totul perfect, însă ambii știu să facă în așa fel încât relația să funcționeze sănătos pentru amândoi.

Odeh a spus că Grațiela s-a schimbat la modul în care era mai aeriană. Există situații în care îi explică anumite lucruri, iar în momentul în care este mai nervos îi spune mai dur, iar alteori mai calm.

Grațielei îi place atunci când îi vorbește mai drăgăstos.

„S-a schimbat la modul în care era mai aeriana. Avem situații în care îi explic, dar când sunt mai nervos, îi explic mai dur, alteori mai calm, depinde de situație. Ei îi place să vorbești mai dulce. Mă mai cearta și ea. Uneori sunt calm, alteori o mai las așa. Am avut momente când am luat-o frumos, dar alteori simțeam că nu are dreptate.

Dar ajungem la un punct comun. Rezolvam de fiecare data. Pe partea de comunicare suntem bine. Suntem pe drumul cel bun, mie îmi place și iubirea aia unde te certi. Ea este exagerata cu paranoia. Uneori le ia că pe niste chestii rele. Crede că o cert. Îi zic și îi sugerez uneori cum să se îmbrace. Daca eu ies afara cu băieți, nu îi zic să vina și ei pentru că apare așa printesica și oamenii poate sunt din alt mediu, poate au alte principii”,
a spus Odeh.

Cum este relația Odeh și a Grațielei

Cum este relația Odeh și a Grațielei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am vrea să ne mutăm aici”. Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună! Unde se află cei doi foști concurenți de la „Casa Iubirii”

Ce a declarat Grațiela

Grațiela a spus că au zile în care ea este foarte vulcanică și nervoasă, dar amândoi au un mod aparte de comunicare și rezonează într-un final. Tânăra are momente când își mai face filme și este paranoică, dar cu ajutorul unei comunicări bune reușește să treacă peste.

 "Am momente când simt să îi răspund. Și data trecuta am zis că suntem vulcanici amândoi. Avem zile în care eu sunt foarte vulcanica și nervoasa. Daca nu eram de acord, nu puteam duce relația mai departe. Este modul nostru de comunicare, poate alții nu înțeleg. Sunt ciondăneli. Daca stai să mă întrebi de ce ne-am ciondănit, nu mai stiu. Eu niciodată nu am întârziat unde stiu că am de ajuns. Eu eram mai devreme. Eu am momente când îmi fac filmele mele și nu mai am încredere deloc în el. Câteodată îmi zice că sunt paranoica. Am văzut totuși că sunt și fete de cartier în gașca lui. Am descoperit parcul în care sta. Acum stiu și strada și tot. I-am zis” a dezvăluit Gratiela pentru Culisele Iubirii.

Cum este relația Odeh și a Grațielei

Cum este relația Odeh și a Grațielei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eu cred că a fost cu cineva”. Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii, la un pas de separare? Ce dezvăluiri a făcut bruneta

Citeste si: „Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

„A fost o adevărată surpriză” Ionuț Dolănescu a povestit ce a făcut Maria Ciobanu

Când se plantează lavanda

Cât timp se poate păstra carnea în congelator

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri