Ea este ”Andreea Mantea a grecilor”! Maria are 54 de ani și este super-sexy


Andreea Mantea a grecilor” e actriță, blondă și foarte sexy. O cheamă Maria Bakodimou.


In articol:

 

Puterea dragostei” este un show-fenomen nu doar în România ci și în Grecia. Ediția elenă se filmează tot la Istanbul iar formatul este identic: mai mulți concurenți își caută jumătatea. Diferența dintre cele două emisiuni este că ”Mantea a grecilor” este blondă.

Maria Bakodimou este prezentatoarea show-ului ”Power of Love”, varianta grecească a emisiunii ”Puterea Dragostei”. Maria are (atenție!) cu 19 ani mai mult decât Andreea Mantea (este născută în 1965 față de româncă - în 1986). Așadar, se poate spune despre Maria că arată excelent la cei 54 de ani pe care i-a împlinit.

Citeste si: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici! Ce bine se înțeleg părinții lui David „Hai acasă”

Maria s-a măritat și a divorțat în timp ce era însărcinată

Grecoaica este o cunoscută celebritate în țara ei, actriță, vedetă de televiziune, prezentatoare de talk-show și designer de modă. În 2007, ea a fost co-prezentatoare a preselecției naționale a show-ului Eurovision. De asemenea, a avut propriul show de televiziune alături de Fotis Sergoulopoulo intitulat ”Fotis și Maria Live”. Tot în 2017, ea a devenit unul dintre jurații show-ului ”Grecii au talent” (Ellada Eheis Talento) iar din 2018 a devenit gazdă la ”Puterea Dragostei” la Skai TV Grecia. Maria are un văr celebru în Franța, Nikos Aliagas, prezentator al show-ului ”The Voice” (Vocea Franței).

Maria are doi copii cu Dimitris Argiropoulos, cu care s-a căsătorit cu 20 de zile înainte să devină prima oară mamă. A divorțat însă de acesta în momentul în care era însărcinată în 6 luni cu cel de-al doilea copil. În prezent, ea are o relație cu Panos Theofanelis.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri