Ea e singura femeie musulmană care are voie să stea fără voal. Cine este şi ce avere impresionantă are


Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned este a doua din cele 3 soții a emirului qatarian Hamad bin Khalifa Al Thani.

Este mama a 7 copii și una dintre cele mai stilate Prime Doamne din întreaga lume. În ciuda multor critici din Qatar, Mozah este politiciană și activistă care luptă pentru drepturile femeilor. Are 58 de ani si o avere de 10 milionae de dolari.

Deși este bine știut faptul că femeile musulmane nu au voie să meargă pe stradă fără să poarte Hijab, voalul care le acoperă fața, Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned este singura femeie musulmană care nu îl acceptă si din contră, poartă doar ținute nonconformiste, scrie verdict.ro.

La 18 ani l-a cunoscut pe Printul Qatarului, iar după ce a terminat Facultatea de Psihologie s-a căsătorit. Cand a fost prezentată lumii ăntregi, Sheikha Mozah a început să se implice în programe umanitare și a început să apară tot mai des în public, afișând ținute semnate de marile case de modă.

Conform ea.md ea făcut o adevărată revoluție de stil în Qatar, acolo unde femeile purtau abaya – un fel de ținută lungă până la pământ; hujaburi și niqab-uri care le acopereau chiar și fața. Mozah poartă doar turban, iar blugii sunt articole obligatorii din garderoba sa.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri