“Ea e foarte hotărâtă.” Fiica Andreei Marin și-a făcut mama să plângă, după ce i-a dezvăluit decizia pe care a luat-o


Fiica Andreei Marin, Violeta, este deja fată mare și se gândește la planuri de viitor. Iată unde a decis să studieze Violeta!


In articol:

Andreea Marin a fost căsătorită acum câțiva ani cu Ștefan Bănică Jr., iar din rodul iubirii lor a venit pe lume fiica lor, Violeta. Fosta prezentatoare are o relație extrem de apropiată de fata ei, susținând-o în tot ceea ce face.

Relația dintre ele este una de invidiat, iar acestea par a fi cele mai bune prietene.

Unde dorește să studieze fiica Andreei Marin

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit deja vârsta de 15 ani și se gândește serios la planurile sale de viitor. Aceasta și-a uimit mama, în momentul în care i-a spus ce hotărâre a luat în ceea ce privește facultatea.

Violeta nu dorește să le calce pe urmele părinților ei și nu vrea o carieră în televiziune sau în lumea artistică. Tânăra visează să fie avocat și vrea să se pregătească temeinic pentru asta.

Citește și: ,,Un dor nestins mă duce cu gândul la ei.” Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Ce a mărturisit vedeta

Fiica Andreea Marin și-a făcut mama să plângă, după ce i-a dezvăluit decizia radicală pe care a luat-o

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Fiica Andreei Marin este de o frumusețe rară la 15 ani. Cum arată în prezent Violeta, copilul fostei prezentatoare TV

Tânăra nu își dorește să urmeze studiile unei facultăți oarecare, ci una de peste Ocean. Andreea Marin a dezvăluit că i-a spus fiicei sale faptul că mai are timp să se răzgândească și că și ea, la rândul ei a făcut informatica, iar în prezent este una dintre cele mai faimoase și iubite prezentatoarea TV din România. 

„Violeta este acum cu mintea departe, trece și de Moș Crăciun și de renii lui. Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste Ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să îi și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să îți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator”, a declarat vedeta pentru Unica.

Reacția Andreei Marin la aflarea veștii

Vedeta de televiziune a mai menționat faptul că simplul gând că fata ei va fi departe de ea o îngrozește si o face să plângă. De când a venit pe lume Violeta, mai precis din anul 2007, fosta prezentatoare este obișnuită să petreacă tot timpul lângă ea și să o știe în siguranță.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a mai adăugat Andreea Marin.

Citește și: “Pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală!”. Care sunt sfaturile pe care Andreea Marin le oferă tinerelor din ziua de astăzi

Fiica Andreea Marin și-a făcut mama să plângă, după ce i-a dezvăluit decizia radicală pe care a luat-o

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Atenție, fructe și legume fără hormoni!” Dieta minune a Andreei Marin. Secretul vedetei în urma căruia a slăbit 20 de kg


Abonează-te pe

Citește și:

,,Un dor nestins mă duce cu gândul la ei.” Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Ce a mărturisit vedeta

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Fiica Andreei Marin este de o frumusețe rară la 15 ani. Cum arată în prezent Violeta, copilul fostei prezentatoare TV

“Pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală!”. Care sunt sfaturile pe care Andreea Marin le oferă tinerelor din ziua de astăzi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri