Ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină! Mirela este profesor de actorie pentru copii! FOTO


Amicii Mirelei ştiu că ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină.


In articol:

E clar că ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină.

WOWbiz.ro a dezvăluit că, înainte să se mărite cu Alexandru Papadopol, în 2007, Ioana Ginghină a mai avut o căsnicie, cu actorul Daniel Tudorică. Ei s-au separat în 2004, presa relatând că Tudorică a divorţat de Ioana pentru că el şi-ar fi dorit un copil, dar în acea perioadă Ioana, aflată în ascensiune, a preferat să se concentreze pe cariera de artistă de telenovele.

Citeste si: Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Citeste si: Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

Citeste si: Adriana Titieni si Alexandru Papadopol s-au iubit și în tinerețe?!!! Cei doi actori ar fi avut o relație timp de 3 ani!

Ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină. Lucrează la Compania de Teatru pentru Copii și Adolescenți 

Ambii şi-au refăcut viaţa. Ginghină a devenit soţia lui Alexandru Papadool, în timp ce Tudorică s-a căsătorit cu Mirela, care este profesor de Arta actorului la Compania de Teatru pentru Copii și Adolescenți. Acolo, ea colaborează chiar cu soţul ei, care face parte şi din trupa de actori a Teatrului Ion Creangă.( vezi dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana)

Ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină. Tudorică şi soţia sa au împreună o fiică 

Nu mai e un secret că ea e femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină. Tudorică şi soţia sa au împreună o fiică, Daria, care este foarte talentată la pian, ea câştigând mai multe concursuri de profil. Familia lui Daniel Tudorică este foarte credincioasă, dovadă o fotografie realizată în această vară, făcută în curtea unei mânăstiri, împreună cu stareţul lăcaşului de cult.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEŞTE: Horoscop zilnic 18 ianuarie 2022. O zodie trebuie să-și gestioneze mai bine bugetul!

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: Horoscop Taur FEBRUARIE 2022. Nativii zodiei Taur trebuie să îmbunătăţească relaţia de cuplu!

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se mânâncă GRANOLA

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri