„E un copil foarte înțelegător.” De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț


Maria Constantin, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste, iar de-a lungul carierei sale a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de oameni care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.


In articol:

Artista are un fiu, Codrin, din mariajul cu Ciprian Tapotă, dar acesta a crescut alături de tatăl său și bunicii paterni, în județul Gorj.

Cu toate acestea, fanii ei au fost curioși să afle care este motivul pentru care cântăreața nu îl aduce pe băiatul ei în București.

Citește și: „Am binecuvântarea și susținerea fiului meu.” Maria Constantin, imagine rară cu fiul său din prima căsătorie

De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

Artista a mărturisit că nu își dorește ca fiul ei să fie supus la tentațiile din jur și că pentru el este mai bine să rămână acolo. Micuțul se simte foarte bine la bunici, are copii cu care se joacă și consideră că este un băiat foarte bine crescut.

„Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme.

Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la Capitală! El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu. Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine”, a mărturisit solista, pentru Click!.

Fiul artistei a înțeles-o de fiecare dată și niciodată nu a avut ceva negativ de spus, atunci când a venit vorba de bărbații din viața mamei lui.

„E un copil foarte înțelegător, nu a comentat despre bărbații din viața mea niciodată. Și cu Robert se înțelege foarte bine, sunt și mai apropiați de vârstă. El vrea să fie cavaler de onoare la nuntă la mine”, a mai dezvăluit Maria Constantin.

 De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Maria Constantin. "Nu sunt din aia exagerată!"

Maria Constantin, despre felul ei de a fi

Artista a spus că se consideră o persoană foarte puternică și este de părere că nu o poate doborî ceva. În momentul actual ea nu mai are nimic de pierdut, deoarece a trecut prin foarte multe lucruri grele, iar din acest motiv nu o mai sperie nimic.

„Acum aș putea spune că sunt atât de puternică încât nu știu dacă mă mai poate doborî ceva. Să te ferești de omul care nu mai are nimic de pierdut, așa cum sunt eu acum. Am trecut prin atâtea lucruri grele încât acum nu mă mai sperie sau impresionează nimic. Sunt mult mai puternică și mai matură. Indiferent de ce mi s-ar întâmpla în perioada viitoare, nu mai sufăr. Acum 10 ani nu eram matură, nu eram deloc pregătită pentru ce mi s-a întâmplat. Lucrurile astea m-au întărit, acum sunt stăpână pe mine. Am reușit să trec peste ele și sunt încă întreagă la minte”, a spus artista.Pe lângă aceste lucruri, ea consideră că cea mai importantă calitate pe care o are este ambiția, care, în același timp, este și cel mai mare defect”, a spus artista, pentru unica.ro.

„Cred că cea mai importantă calitate este că sunt ambițioasă, iar asta este și cel mai mare defect, mai cred că m-am născut în era nepotrivită pentru că prea cred pe toată lumea și iau de bun tot ce mi se spune până la proba contrarie. Îmi dau și sufletul dar dacă cineva m-a trădat iese animalul din mine. Am descoperit că indiferența doare cel mai tare.”, a mai spus vedeta.

 De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Modelul este ales de multă vreme!”. Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Macanache. „Sper că fiecare să își găsească Diana lui!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Care este suma pe care o cere Maria Constantin la nuntă în 2023. Artista are un tarif uriaș

„Am binecuvântarea și susținerea fiului meu.” Maria Constantin, imagine rară cu fiul său din prima căsătorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri