E oficial? Jador s-a logodit cu Georgiana? Acesta este inelul primit de femeia pe care o iubește artistul?


Jador a declarat în fața întregii țări că își dorește o familie cu Georgiana, femeia pe care o iubește de ani de zile departe de ochii publicului.


In articol:

Într-o ediție mai veche a show-ului Survivor România, Faimoșii au primit mesaje de la persoanele iubite, ca urmare a victoriei obținute în jocul de comunicare. Jador a avut o reacție cel puțin neașteptată atunci când a citit, printre lacrimi, mesajul de la fosta sa iubită, Georgiana.

Cei doi au avut o relație departe de ochii publicului și, deși s-a speculat în repetate rânduri că cei doi formează un cuplu de ani de zile, aceștia nu și-au recunoscut public legătura amoroasă.

Jador a dezvăluit că are nevoie de o singură femeie pentru a fi fericit

Înainte de a pleca la Survivor,  Jador  a declarat că doar o singură femeie îl poate face fericit și împlinit. Tânărul susținea că este pregătit să își întemeieze o familie alături de femeia care îl va sprijini în cariera sa.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie”, a scris pe pagina sa de socializare.

georgiana si jador s-au logodit
Jador, Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce mesaj a postat Carmen de la Sălciua, după declarația de dragoste a Danielei Iliescu pentru Culiță Sterp? „Văd roșu!”

Jador i-a oferit inelul de logodnă Georgianei?

După episodul extrem de emoționant din ediția respectivă Survivor România, în care Jador a plâns în hohote, spunând că acum realizează cât de mult a greșit față de femeia pe care o iubește, Georgiana s-a fotografiat cu un inel în prim plan.

„Am oferit o singură dată un inel unei fete, femeia pe care am iubit-o cel mai mult.

Singura relație i-am dat un inel cu pietricele cu chestii. Chiar dacă nu par chiar sunt foarte romantic.

Nu râdeți de mine, dar chiar sunt foarte romantic. Și mie îmi place să primesc. De fiecare dată când mă duceam undeva nu veneam cu mâna goală.”, a spus Jador în cadrul unui interviu TV.

Să fie oare acesta inelul de logodnă oferit de Jador înainte ca aceștia să încheie relația? Cert este că tânăra nu putea rămâne rece la reacția fostului iubit și din ceea ce a lăsat să se înțelegă în mesajul transmis, aceasta îl așteaptă acasă și este dispusă să îl ierte pe Jador pentru greșelile din trecut.

georgiana si jador s-au logodit
Acesta să fie oare inelul de logodnă primit de la Jador?[Sursa foto: Instagram]

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție.   Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Când ai plecat la Survivor, dar de acolo din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet',  i-a transmis Georgiana lui Jador.

Citeste si: Bogdan Mocanu, despre relația lui Jador de la Survivor 2021 cu Georgiana: "Asta îi ziceam lui Ionuț..."

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei.   Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul. O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla', a spus Jador, în lacrimi.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi MOARTEA cuiva. Este semn bun sau rău?

CITEȘTE: La cât timp se șterge praful

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este și ce vârstă are chef RADU DUMITRESCU

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri