E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit
E oficial! Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu divorţează. Dovada de netăgăduit

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu nu au reuşit să-şi salveze mariajul.

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au format un cuplu discret, care a reuşit să stea departe de bârfe, scandaluri şi altfel de zone neplăcute care vin "la pachet" cu celebritatea. De ceva timp însă, cei doi au fost asociaţi, foarte des, cu termenul "divorţ". De câteva ori au negat evaziv, alteori au preferat să nu comenteze.

Ei bine, după mai bine de un an în care s-a tot vorbit despre ruptura dintre designerul Alexandru Ciucu și artista Alina Sorescu, situaţia a devenit, în sfârșit, clară în ceea ce privește mariajul lor.

Cei doi vor ajunge în fața judecătorilor în curând pentru a reglementa situația familiei lor.

Citeste si: Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că divorțează de Alex Ciucu: „Sunt om cu capul pe umeri”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor merge, zilele următoare, în fața judecătorilor de la Buftea, după ce creatorul de modă, în calitate de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială.

Acțiunea depusă zilele trecute la Judecătorie este susținută în fața unui complet ce se ocupă de speţele care implică ”minori și familie”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alexandru Ciucu păstrează discreţia: "Nu am nimic de declarat"

Conform legislației, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui

aspect.

Citeste si: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Alina Sorescu. În ce ipostază a fost surprins designerul

Potrivit informațiilor expuse în presa mondenă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar putea să divorțeze la notar. Reclamația depusă de designer împotriva cântăreței ar fi de natură să o determine pe artistă să respecte anumite aspecte legate de împărțirea custodiei fetițelor și de programul de vizitare.

Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum ”, le-a spus Alexandru Ciucu jurnaliştilor de la fanatik.ro

Ce spune Alina Sorescu despre fetiţele ei

Alina Sorescu se emoţionează de fiecare dată când vorbeşte despre moştenitoarele ei.

Sunt două fetițe foarte diferite.

Și fizic și temperamental. Fiecare are punctul ei de vedere, fiecare deja se impune, are fiecare personalitatea sa. E foarte frumos să vezi cum cresc. Sunt, așa, ca două flori. Dacă le uzi, cresc și se deschid la soare .”, a povestit Alina Sorescu.

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies