„E în scaun cu rotile.” Care este stare de sănătate actuală a lui Viorel Lis, la o săptămână după ce a intrat în spital


Oana Lis s vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis, la o săptămână după ce a fost internat. Cum se simte în momentul actual fostul primar al Capitalei.


In articol:

Oana Lis a oferit informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a spus că în momentul de față el se află într-un centru de recuperare și nu se poate deplasa fără ajutor. Soția fostului primar al Capitalei are grijă de el constant și i-a fost alături în fiecare moment greu din viață.

Fostul edil are nevoie de recuperare și de liniște. Cel mai bun lucru pe care Oana poate să îl facă este să fie lângă el și să îi ofere tot sprijinul de care are nevoie.

Vedeta a spus despre Viorel Lis că este într-un centru de recuperare și se află în scaun cu rotile, iar situația nu este deloc una agreabilă, dar încearcă să se recupereze.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare. Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a spus Oana Lis pentru Fanatik. 

Cu o săptămână în urmă, Oana Lis a speriat foarte mulți internauți cu mesajul pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook, unde a spus că Viorel se află din nou la spital.

Ea le-a cerut tuturor persoanelor de pe internet să se roage pentru starea de sănătate a soțului ei.

Viorel Lis este în scaun cu rotile

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Lis este în doliu! Tatăl ei a murit în Spania și acum încearcă să-l readucă acasă

Ce mesaj a postat Oana Lis pe rețelele de socializare 

Blondina a spus că viața nu este lapte și miere decât în social media, în filme și în poveștile Disney. Ea este de părere că în viață, lucrurile se întâmplă cu bune și rele.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune… așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână… nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat ”, a scris săptămâna trecută, Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Să vă rugați pentru el” Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Ce a declarat Oana Lis

Citeste si: Oana și Viorel Lis vor avea un copil! Declarațiile făcute de soția fostului edil al Capitalei „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”


Abonează-te pe

Citește și:

„E în scaun cu rotile.” Care este stare de sănătate actuală a lui Viorel Lis, la o săptămână după ce a intrat în spital

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

„Să vă rugați pentru el” Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Ce a declarat Oana Lis

Oana Lis regretă că nu a reușit să devină mamă până acum: „Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată”

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri