„E ciudat să spun chestia asta.” Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte

„E ciudat să spun chestia asta.” Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte
„E ciudat să spun chestia asta.” Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară în momentul actual, iar de-a lungul carierei sale a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de fani care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Artista a mărturisit, în cadrul unui podcast, care este cel mai mare regret în urma relației cu Alex Leonte.

Citește și: Theo Rose a dezvăluit involuntar sexul bebelușului! Care a fost detaliul care a ridicat multe semne de întrebare

Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte

Momentul în care Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece nimeni nu se aștepta la un asemenea eveniment.

La acea vreme, cei doi au ales să nu ofere prea multe detalii despre separare.

Vedeta a spus, în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulică, că a rămas cu un singur regret în urma relației cu Alex Leonte. Ea este de părere că trebuia să încheie relația mai devreme, din momentul în care au simțit că totul s-a consumat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple.Am fost hotărâtă că vreau să fac schimbarea asta, lucrurile s-au întâmplat foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea. A fost grea separarea de Alex, pentru că noi am crescut împreună și a fost greu.

Am trecut prin faze dureroase, dar cred că ăla a fost și prețul că n-am avut curajul să oprim chestia asta când trebuia”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte
Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu știu cine, numerolog.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce Carmen Harra a făcut previziuni legate de viața artistei

Theo Rose și Alex Leonte sunt în relații bune

Vedeta a declarat că în momentul actual ea și Alex Leonte sunt în relații foarte bune, deoarece au fost prieteni foarte buni și discutau absolut orice. Ea consideră că au fost un sprijin real unul pentru celălalt.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

„Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune, noi am fost foarte buni prieteni, discutam absolut orice, am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportam acum normal unul la altul. Cred că lucrurile trebuia oprite de dinainte. Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate si prietenie, de asta s-a si terminat așa frumos.

Au fost multe presiuni puse pe amândoi, mai ales pe el, pentru că toată lumea se aștepta să iasă scandal”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte
Theo Rose, despre cel mai mare regret din relația cu Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Este absurd din punctul meu de vedere.” Ce i s-a întâmplat Liei Bugnar, după ce polițiștii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporalăCitește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Theo Rose și Anghel Damian au aflat sexul bebelușului. Artista a împărtășit vestea cu cei care o urmăresc

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Theo Rose a dezvăluit involuntar sexul bebelușului! Care a fost detaliul care a ridicat multe semne de întrebare

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies