„E cel mai grav din toți anii. Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, să las pe toată lumea baltă.” Cu ce probleme se confruntă Gabriela Cristea?

„E cel mai grav din toți anii. Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, să las pe toată lumea baltă.” Cu ce probleme se confruntă Gabriela Cristea?
„E cel mai grav din toți anii. Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, să las pe toată lumea baltă.” Cu ce probleme se confruntă Gabriela Cristea?

Gabriela Cristea a postat un mesaj prin care a descris starea ei din ultima vreme.

Gabriela Cristea, îndrăgita prezentatoare TV, nu a început primăvara cu prea multe forțe proaspete, așa că aceasta a descris în mediul online cum se simte în ultima vreme.

Cu ce stări de confruntă Gabriela Cristea

Citește și: „A ieșit pe geam și dacă nu m-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci.” Gabriela Cristea, întâmplare neplăcută în trafic, chiar de 1 martie!

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: “Nu vă mai zic de gust. Rezultatul e pe măsură.” Rețeta de dulceață de ardei iute a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea se pare că simte astenia de primăvară mai mult decât până acum. Prezentatoarea TV s-a plâns în mediul online că este lipsită de energie și că se gândește serios la o vacanță, chiar dacă ar trebui să lase baltă totul.

Aceasta a recunsocut că programul ei este unul haotic și că nici nu a mai făcut analize de ceva timp.  „Anul acesta cred că e cel mai grav din toți anii. N-am energie, nu am chef, câtă treabă am și câte am de făcut. Și vine o zi importantă pentru mine. Mă întreb dacă ar fi foarte grav să îmi iau o vacanță și să las pe toată lumea baltă.
Poate ar trebui să merg să fac și niște analize, că n-am mai făcut de foarte multă vreme. Poate am vreo lipsă de vitamină, care îmi dă energie, nu știu, nici nu iau vitamine, mănânc și haotic și mai mănânc și prostii câteodată.”,
a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

De ce nu poate Gabriela Cristea să se apuce de sport

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea a mai adăugat că își dorește să se apuce de sport, dar îi este lene și se întreabă cum își iau alte femei energia de care au nevoie.   „Cred că foarte multe femei sunt în aceeași situație și sunt tare curioasă de unde își iau energie.

Am zis să mă apuc și de sport. Mi-am cumpărat și un program de pilates care stă de vreo lună la mine în telefon, cu tot cu aplicație, dar nu mă încumet să mă apuc de exercițiile alea, mi-e lene.  În altă ordine de idei, să ne dăm cu apă rece și să o luăm din loc, că avem multă treabă. Citeam la cineva că are atât de multă treabă încât nu are timp de depresie, da, așa este, și eu la fel, dar mai sunt unele dimineți care au fost cu noapte prea scurtă.
Și am și o lipsă de somn.”,
a mai spus Gabriela Cristea.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„A ieșit pe geam și dacă nu m-a făcut de 1 martie ca pe albie de porci.” Gabriela Cristea, întâmplare neplăcută în trafic, chiar de 1 martie!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies