„E băiat bun, dar în ultima perioadă exagerează.” Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea


Armin Nicoară a fost invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit, alături de partenera sa de viață, despre femeile care arată bine din showbiz-ul românesc.


In articol:

Printre artistele pe care le consideră frumoase și atrăgătoare se regăsește și nașa lui Georgiana Lobonț, despre care a spus că arată foarte bine.

Citește și: „Elimină toate suspiciunile.” Elena Ionescu, după ce a fost surprinsă în ipostaze romantice cu Giorgos Athanasidis

Georgiana Lobonț, reacție, după declarațiile lui  Armin Nicoară

Saxofonistul a recunoscut că i-a spus acest lucru în fața nașei sale, dar Georgiana Lobonț este de altă părere. Artista a mărturisit că va trebui să aibă o discuție serioasă cu Armin, ca de la nașă la fin, deoarece consideră că exagerează.

 Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A spus: Gata, a sosit timpul”. Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat când va avea loc nunta

Ce a spus Georgiana Lobonț despre afirmațiile lui Armin

Georgiana Lobonț ține foarte mult la finii ei și este de părere că Armin este un băiat foarte bun, dar de cele mai multe ori se întrece cu gluma. Artista consideră că soția lui ar trebui să îl atenționeze, atunci când nu îi vede nimeni, ca asemenea situații să nu mai aibă loc.

Cântăreața este de părere că artiștii trebuie să fie un exemplu, deoarece au foarte mulți oameni care îi susțin și îi apreciază.

„Armin este un băiat bun, dar în ultima perioadă exagerează. Acum că s-a căsătorit am așteptări mai mari de la el, atât eu cât și publicul probabil, dar si de la Claudia care nu mai are voie să-l lase să vorbească așa și nici să fie de acord cu astfel de afirmații dacă vor să respecte normele tradiționale. Fiecare e liber să se exprime cum vrea și să trăiască cum vrea, doar de asta suntem într-un stat democratic dar nu ne putem juca cu cuvintele mai ales la adresa altor persoane. Nu toți oamenii gândesc la fel sau înțeleg la fel viața. Eu nu sunt în măsură să judec sau să dau sfaturi nimănui dar nici nu sunt de acord cu ce zice. Poate ei nu vor să meargă pe unda vieții care mie mi se pare normală și văd altfel normalitatea, dar o femeie trebuie sa-l atenționeze pe soțul ei când greșește, acasă când nu-i vede si nu-i aude nimeni ca a doua oara sa nu se mai repete iar bărbatul la fel să facă cu soția lui", a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru WOWbiz.ro.

Artista nu este de acord cu aceste glume, chiar dacă lui Armin i se par amuzante, iar ea i-a spus că ar trebui să renunțe la ele.

„Armin încă mai copilărește. Sunt niște idei prostești pe care le are si le tot repeta de fiecare data când dă interviuri, tot pe asta o ține, lui i se pare amuzant deși eu i-am zis că nu sunt de acord cu ce face pentru că nu se pretează și nici nu intră în discuție. Eu am o familie, am copii mari deja iar pe noi ne caracterizează normalitatea, iar de bunele moravuri ținem cont", a mai explicat Georgiana Lobonț.

Ea a declarat că în momentul în care se va întâlni cu cei doi va avea o discuție ca de la nașă la fini, deoarece ei vorbesc foarte deschis.

„Când mă voi întâlni cu ei, probabil  voi avea o discuție ca de la nașă la fini. Noi vorbim deschis iar dacă ceva nu-mi convine eu mereu spun lucrurilor pe nume. Armin si Claudia sunt doi tineri minunați care muncesc foarte mult, au exemple bune de urmat în familie și sunt sigură că vor avea parte de tot ce e mai bun în relația lor dacă le vor urma. Să nu uităm că la rândul nostru, pentru publicul larg suntem un exemplu iar eu vreau să fim un exemplu pozitiv de la care tânăra generație să aibă ce învăța și să se inspire și pe plan profesional dar și familiar", a mai adăugat îndrăgita cântăreață, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

 Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

Georgiana Lobonț, reacție, după ce Armin Nicoară a vorbit despre ea

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Încă nu realizez.” Andrei Ungureanu, cunoscut și drept „Omul cu Tourette”, a făcut pasul cel mare în secret, cu sufletul său pereche!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Îmi place ce văd acolo.” Armin Nicoară este abonat constant pe platforma pentru adulți a Danielei Crudu! Nașa Georgiana Lobonț a fost pusă în categoria de fantezii

„M-a prins Claudia…” Armin Nicoară, despre infidelitatea în cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri