Dumitru Constantin Dulcan va fi invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D

Dumitru Constantin Dulcan va fi invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D
Dumitru Constantin Dulcan va fi invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D

Într-o seară dedicată explorării minții umane și a conexiunilor dintre cunoaștere și spiritualitate, editia de duminica a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" va aduce în fața telespectatorilor o personalitate de excepție, Dumitru Constantin Dulcan. Întâlnirea televizata cu profesor doctor Dulcan va avea loc duminică, imediat după reality-ul „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Dumitru Constantin Dulcan este nu doar un neurolog remarcabil, ci și un cercetător profund în domeniul psihologiei și al conexiunii dintre minte, corp și spirit. Membru al Societății Române de Neurologie și Psihiatrie, precum și al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului, Dumitru Constantin Dulcan a redefinit înțelegerea oamenilor asupra funcționării creierului și a impactului gândirii pozitive asupra sănătății mintale și fizice.

Cu peste 300 de studii de specialitate publicate și o carieră care începe încă din perioada regimului comunist, Dumitru Constantin Dulcan este cunoscut pentru lucrarea sa semnificativă, "Inteligenta materiei", care a cucerit atenția și respectul atât

al colegilor din domeniu, cât și al publicului larg. In 1993 a infiintat prima clinica de neurologie din sistemul medical militar.

Pe lângă abordarea sa științifică riguroasă, profesor doctor Dulcan a fost pionier în cercetarea și experimentarea unor metode alternative de tratament, iar în conferințele sale captivante explorează subiecte precum importanța gândirii pozitive, semnificația viselor premonitorii și conexiunea noastră cu lumea dincolo.

În afara cercetării sale academice, Dumitru Constantin Dulcan este și un om de familie dedicat, fiind căsătorit și având un fiu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul emisiunii de duminică, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum cunoașterea l-a apropiat pe Dumitru Constantin Dulcan de divinitate și cum a reușit să cucerească mințile și inimile românilor prin prezentările sale inspiraționale.

Cat de repede ne pot imbolnavi gandurile negre?”, “Cum trebuie sa ne dorim ca sa si primim?”, “Putem  î ntineri…la batranete?”, “Este moartea clinica un dar sau o pedeapsa?”, “Cand v-ati

convins ca exista Dumnezeu?”, “Exista rai pentru atei?”, “Cand ati devenit intelept?”  sunt doar cateva dintre intrebarile adresate acestuia.

Nu ratați întâlnirea cu una dintre cele mai influente personalitati, Dumitru Constantin Dulcan, duminică, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", imediat după reality-ul „Insula de 1 milion”, la Kanal D.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Cuptorul tău ca nou! Două soluții simple și naturale pentru a scăpa de murdărie și grăsime

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies