Duminică seara, primul sezon al serialului de comedie “Moldovenii” ajunge la final!


Ce se întâmplă în ultimul episod al acestui sezon.

Primul sezon al serialului de comedie “Moldovenii”  ajunge la final, duminică, 2 februarie. Ultimul episod al acestui sezon va putea fi urmărit în acest weekend, imediat după reality-ul “Survivor România”.

Secretele bine ascunse de gura satului din Găurenii de Jos par să iasă la iveală, bârfele de pe ulița comunei sunt intens dezbătute de locuitorii așezământului din inima Moldovei. În tot acest timp, edilul Ghiță Şpagoveanu pregătește un moment de importantă națională în Găurenii de Jos, acesta va născoci, împreună cu preotul și dascălul, o nouă idee de înavuțire rapidă. Pionii principali ai comunei pregătesc un festival de muzică electronică, care se anunță, după spusele lor, ca fiind unul dintre cele mai grandioase din România. Însă divertismentul garantat pe stadionul de fotbal nu va fi pentru plăcerea sătenilor, ci pentru buzunarul primarului.

Moldovenii

Citeste si: “Moldovenii”, show de zile mari astăzi, în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls, cu Orlando şi Ţibulcă

Citeste si: În această seară, imediat după ”Survivor”, în „Moldovenii”: Ion, cel mai bogat sătean din Găurenii de Jos!

Forfotă mare în sat, Aurica și Maria își pregătesc ținute avangardiste pentru mărețul festival de muzică electronică organizat în comuna lor. Și pentru că trendul stilului de viață vegan pătrunde până în inima Moldovei, Aurica se va conforma mândră acestui regim.

Însă întreaga operațiune de delapidare va fi deconspirată, consecințele fiind dezastruoase pentru primarul Ghiță Şpagoveanu.

Oare problemele primarului își vor găsi rezolvare? Sătenii înșelați se vor simți răzbunați? Toate acestea le veți putea afla urmărind ultimul episod al primului sezon al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri