Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Aproape de oameni și de Dumnezeu

Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”,     Aproape de oameni și de Dumnezeu
Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Aproape de oameni și de Dumnezeu

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne poartă pașii, duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la Kanal D, în Ierusalimul României, la mănăstirea Putna, lăcașul sfânt unde, de 500 de ani, călugării ridică neîncetat rugăciuni către cer, într-un loc departe de ”zgomotul” lumii și aproape de pacea lui Dumnezeu.

Dacă până odinioară călugarii ce slujesc astăzi, în numele Domnului, aveau o familie, o slujbă, ca fiecare dintre noi, acum poveștile fiecăruia dintre aceștia sunt puse deoparte, în “sertarele sufletului”. Aici, Iisus învie în fiecare zi și în fiecare inimă așa simt oamenii care l-au ales pe Dumnezeu, care nu-și mai aparțin și, devin cu voia lor, darul Domnului!

Monahi sau călugări aceștia sunt puntea dintre lume și Dumnezeu și păstrează legătura cu toată comunitatea, îi încurajează pe oameni să țină tradițiile și ies dintre zidurile mănăstirii pentru a sta de vorbă cu cei care îl caută pe

Dumnezeu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu ratați duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, o ediție de sarbatoare ”Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Codruța Sanfira, noi declarații despre starea de sănătate a lui Valentin Sanfira! Cum se simte artistul la un an de la accidentul din Italia: „Sunt foarte mândră de el. Mai face recuperare.”

Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies