Duminică, de la ora 22:30, un nou sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Adrian Vasile, antrenorul CSM Bucureșți și al celei mai bune handbaliste din lume, selecționer al echipei naționale feminine de handbal, este invitatul acestei ediții de colecție


Prima ediție a celui de-al treilea sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai” va aduce în fața publicului telespectator una dintre personalitățile sportului românesc, Adrian Vasile, antrenor de handbal la CSM Bucureșți.

În prezent, antrenor de handbal la una dintre cele mai iubite echipe de handbal româneșți, CSM București, Adrian Vasile a ocupă și funcția de selecționer al naționalei feminine. Până a ajunge antrenorul celei mai bune handbaliste din lume, Cristina Neagu, a ocupat și funcțiile de antrenor secund, preparator fizic și jucător al Clublui Steaua.  

                Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere și să afle mai multe despre sportul care i-a guvernat acestuia întreaga viață.

                 “Va ajută titlul de cel mai sexi antrenor?”, “Cât de greu se lucrează cu femeile?”, “De ce e mai importantă apărarea decât atacul?”, “A fost Cristina Neagu adevăratul antrenor al naționalei de handbal?”, “Cum e să-ți antrenezi iubita?”,  “Ați fost plătit cu 1000 de Euro pe zi?”, “Ce loc merită România în handbalul feminin?”, “Sunteți greu de concediat?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Adrian Vasile în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, de la ora 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Calendar ortodox 9 octombrie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

Andreea Bălan, planuri în imobiliare. Artista vrea să stea cu fetițele ei două luni pe an în Dubai

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Creșterea salariilor pentru români. “Odată cu creşterea preţului la chirii şi energie, alimente, foarte mulţi oameni îşi fac griji dacă vor putea să plătească facturile la...

Calendar ortodox 8 octombrie 2022. Ce sărbătoare este marți?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri