Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Tată cu inimă de mamă


Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea ”Asta-i România!” ne invită în satul Osmancea, jud. Constanța, unde-l vom cunoaște pe Petre Toma, un bărbat trădat în dragoste de către soție, și lăsat să crească singur opt copii, despre care nici măcar nu știe dacă sunt toți ai lui. Aceasta este povestea care poate fi lecție de viață pentru mulți dintre noi. 

Se spune că să fii trădat, rănit, înșelat și să nu-ți pierzi bunătatea, toate acestea te fac un om special, așa cum îl putem numi și Petre Toma, bărbatul care crește opt copilași, într-o casă mică, în sărăcie. Cu toate acestea, pe cât de mică și săracă le e casa, pe atât de mare este dragostea și grija pe care și-o poartă unul altuia. Pentru cei din jur, povestea lui Petre Toma ar putea stârni zâmbete, însă înainte de toate e o lecție de viață; un barbat își crește singur cei opt copii, după ce mama i-a părăsit, ca să-și trăiască viața alături de alți bărbați. Cu toate acestea, Petre Toma și-a acceptat soarta și a ales să rămână lângă copiii care îl înconjoară și care au atâta nevoie de el, chiar dacă bărbatul nici nu e sigur că sunt toți sânge din sângele lui.

Fiecare își stie locul în căsuța lor sărăcăcioasă; de la cel mai mic, la cel mai mare, toți dau o mână de ajutor. Sunt săraci, dar casa bătrânească în care locuiesc este curată, iar tatăl muncește cât poate ca s-o mai peticească pe ici pe colo și ca să asigure mâncarea tuturor.

Tot duminică, la “Asta-i România!” ajungem, prin intermediul emisiunii, la poalele munților Bârgăului, un uitat colț de lume unde îi vom cunoaște pe Taica Petru și Nana Ilona, doi bătrâni singuri și neputincioși care au trecut prin multe în viață și pe care necazurile i-au îngenunchiat, dar nimic nu-i doare mai mult ca singurătatea. Într-o bojdeucă veche și sărăcioasă cei doi bătrâni rămași singuri pe lume au o singură dorință: să-și mai vadă o dată baiatul, plecat la oraș. 

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o ediție impresionantă ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de luni, 26 septembrie. O zodie va avea parte de o surpriză la locul de muncă

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Zodiac 26 septembrie 2022. Află ce zodie este mai bine ca niciodată

Zodiac chinezesc 26 septembrie 2022. Află ce zodie nu are deloc încredere în ea

Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri