Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”
Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să o cunoaștem pe Petra Pintilei, o tânăra nevăzătoare a cărei poveste uluitoare a impresionat milionane de oameni din intreaga țară.

În vârstă de 30 de ani, Petra Pintilei impresionează și cucerește inimile a milioane de oameni, prin postările impresionante pe care le face în mediul online, oferindu-ne o lecție de viață fascinantă, reamintindu-ne că este bine, pentru fiecare dintre noi, să ne bucurăm de fiecare clipă și mai ales să ne mulțumim cu tot ce avem.

Petra s-a născut nevăzătoare, dar asta nu o împiedică să „vadă” cu ochii minții lumea mai bine decât mulți dintre noi.

Deși se ghidează cu ajutorul unui baston alb, dar și cu un GPS de care se folosește pentru a se orienta, asta nu o împiedică să ducă o viață normală. Îi place să se plimbe, să simtă vibrația străzii și energia oamenilor, merge regulat la sala și are un job într-o instututie de stat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama tinerei i-a fost mereu alături și, încă din copilărie, Petra a manifestat un potențialul uriaș de a învăța. A studiat limbile străine iar acum, la cei 30 de ani ai săi, tânăra vorbește engleză, franceză, spaniolă, portugheză, rusă și turcă.

Cu toate că destinul i-a luat vederea, Petra a primit mai mult înapoi; puterea de a iubi și de a fi iubita, așa cum consideră ea iar, la sfârșitul anului va deveni mireasă pentru bărbatul visurilor ei, medic de profesie.

Chiar dacă nu îi știe chipul, tânăra îi vede inima.

Tot duminică, la „Asta-i România!” vom cunoaște culisele scandalului care a făcut înconjurul lumii, după ce IA românească a apărut în colecția de vara a unei celebre Case de Modă. Asociația care promovează portul popular susține că produsul cu pricina este o copie unu la unu a cămășii populare care se poartă și astăzi în Mărginimea Sibiului, și cere casei de modă să scoată piesele din colecție până la creditarea originii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies